Het ideale cadeau voor jouw geliefde: de Vlaanderen vakantiecheque

Vlaanderen Vakantieland 18 december 2021

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor je ouders, collega, vriend of geliefde? Met een Vlaanderen Vakantiecheque zit je altijd goed! Doe een reis cadeau in eigen land en geef hen een bon waarmee je kan kiezen uit maar liefst 1.300 gastvrije logies. Zit je met een budget? Geen probleem, de vakantiecheque is verkrijgbaar in vaste waardes van € 35, € 50 en € 100. Of kies zelf een vrij bedrag tussen € 30 en € 500. Bestel de Vakantiecheque nu!

Een Vakantiecheque als cadeau voor jouw Valentijn

De Vlaanderen Vakantiecheque is het ideale geschenk om nieuwe herinneringen te maken in Vlaanderen Vakantieland. Lastminute een verrassing voor jouw vriend(in)? Geen probleem. Via het print-on-demand-systeem druk je de cheque zelf af, op eender welk moment. Na de betaling ontvang je de downloadbare Vakantiecheque meteen in je mailbox. Die kun je vervolgens op je eigen manier inpakken. Hou je het liever digitaal, dan kun je de cheque natuurlijk ook als verrassing doormailen naar de gelukkige. De vakantiecheque is 18 maanden geldig en is inwisselbaar bij alle logies die je vindt op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

 

Op zoek naar een geschenk dat blijft verrassen?

Bestel een Vlaanderen vakantiecheque, dan zit je altijd goed.

 

Een Vakantiecheque voor ieder(s) vakantieverhaal

Met de Vlaanderen Vakantiecheque van Vlaanderen Vakantieland schrijft iedereen zijn eigen vakantieverhaal. Wil je nieuwe herinneringen maken met je familie of vrienden, dan vind je op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland vakantiewoningen in alle vormen en maten. Je kunt zelfs kiezen voor een verblijf op een boerderij of een kasteel. Leuke verhalen verzekerd! Wie liever een vleugje romantiek wilt of even helemaal tot rust wil komen tijdens een wellnessweekendje kan terecht in één van de charmante B&B’s of dromerige hotels. Ook voor avonturiers en actievelingen heeft Logeren in Vlaanderen Vakantieland een aantal bijzondere plekjes in petto in de buurt van de mooiste wandel- en fietsroutes. Kies bijvoorbeeld eens voor een verblijf op een camping. Of jouw verhaal zich nu afspeelt op het platteland, in het bos, aan de kust of in de stad, er is voor ieder wat wils.

Praktisch

  • De cheque is beschikbaar in vaste waardes van € 35, € 50 en € 100. Of kies zelf jouw waarde tussen € 30 en € 500.
  • Gemakkelijk betalen met Bancontact/Maestro, iDeal, Mastercard of VISA.
  • Houd rekening met een administratiekost van €3 incl. btw.
  • De cheque print je zelf en kan je origineel verpakken dankzij onze DIY-ideeën in de filmpjes hieronder.

Bestel de Vlaanderen Vakantiecheque