Actie & avontuur

Actie & avontuur

Ben je op zoek naar avontuurlijke activiteiten of bruisende ervaringen? Tijd om iets nieuws mee te maken? Om je te laten meeslepen door een spannende activiteit? Beantwoord de lokroep van het avontuur die zeker zorgt voor opwindende verhalen.

Onze tips voor een geslaagde actie & avontuur vakantie

 1. Ga op avontuur
  Er is voor elk wat wils in Vlaanderen Vakantieland. Ga voor klassiekers zoals wandelen of fietsen op ongekende plekken. Of kies eens voor klimmen, raften, duiken, surfen, een zoektocht in de stad, een escaperoom,... 
 2. Jouw vertrekpunt voor een stevige portie actie & avontuur
  Ook jouw logies zelf kan helemaal in het teken staan van een actieve vakantie. Ga helemaal back to basics op een camping of kies voor een logies met sportactiviteiten of leuke arrangementen.
 3. Kindvriendelijke actie
  Geen tijd voor verveling voor jouw kids. Onderneem zoektochten (bijvoorbeeld geocaching), doe aan watersport of bezoek een speelbos of hoogteparcours in de buurt.
 4. Onder de grond
  Begeef je je liever eens ondergronds? Sommige steden bieden een unieke kijk in oude ondergrondse stadsdelen. Of je kan natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan grottencomplexen, ondergrondse gewelven, ijskelders, tunnels,...