Culinair genieten

Culinair genieten

Geef toe, lekker eten en drinken, dat maakt jouw vakantietrip pas helemaal af! En of je nu gaat voor een geestverruimende ervaring in een sterrenrestaurant of smult van een artisanaal streekproduct vanop de lokale markt, genieten zal je. 

Onze tips voor een geslaagde culinaire vakantie

 1. Vlaanderen is culinair top
  Goed eten en drinken vind je overal in Vlaanderen. Verwacht je iets extra? Kies een bestemming die bekend staat om zijn culinaire scene en rijke gastronomie. Denk ook eens aan specifieke gerechten of lokale specialiteiten die je wilt proeven of boek ineens een culinair arrangement in het logies waar je verblijft.
 2. Tijdig reserveren
  Wil je graag een specifiek restaurant bezoeken tijdens je verblijf, reserveer deze dan zeker van tevoren zodat je niet voor een gesloten of volgeboekt restaurant komt te staan. 
 3. Verbreed je kookkunsten
  Doe nieuwe culinaire ervaringen op. Shop in lokale markten of voedselmarkten. Je kan kookworkshops volgen of zelfs een chefkok inhuren om voor jouw gezelschap te koken.
 4. Lokale aanbevelingen
  Vraag de uitbater van het logies waar je zal verblijven om aanbevelingen voor verborgen juweeltjes en lokale eetgelegenheden. Je gastheer of -vrouw geeft je graag de beste tips om authentieke culinaire ervaringen te ontdekken.
 5. Voedselallergieën en dieetwensen
  Voedselallergieën of speciale dieetwensen? Vergeet niet om dit vooraf door te geven aan je logies en/of de restaurants die je bezoekt.