Met z'n tweetjes

Met z'n tweetjes

Eten bij kaarslicht, wandelen tussen de bloesems, bootjevaren onder de volle maan. Je leven kan er wel degelijk uitzien als de eerste helft van een romcom. Je moet gewoon weten waarheen!

Onze tips voor een geslaagde vakantie met z'n tweetjes

 1. Romantisch overnachten
  Vier jouw speciale momenten samen in een romantische kamer of een heuse suite. Ook het gebouw waarin je overnacht kan een romantische setting zijn. Een aantal logies bieden bovendien een gezellig arrangement aan voor jullie tweetjes.
 2. Intieme momenten
  Heel wat activiteiten zijn perfect voor een uitje met twee. Romantische strandwandelingen, picknicken, tandemfietstocht, privé-wellness,... zijn maar enkele ideeën. 
 3. Verrassing of geen verrassing
  Ga je voor een verrassingstrip voor je reispartner of plan je graag alles samen? Bespreek al dan niet samen jullie voorkeuren, zoals stranden, bossen, steden, avontuurlijke activiteiten of ontspanning. 
 4. Type gezelschap
  Niet alleen met je lief of partner kan je erop uit, ook je bestie kan jouw perfecte metgezel zijn. Laat je kinderen in veilige handen achter en geniet van een zorgeloos verblijf. 
 5. Even op je eentje
  Maak je ruimte voor persoonlijke tijd? Het is prima om af en toe je eigen interesses na te jagen of even alleen te zijn.