Hof van Verbeelding

Welkom bij Johan & Jet
Vakantiewoning
Erkend

Hof van Verbeelding: een heerlijke plek om te vertoeven

Ligging

Hof van Verbeelding is een landelijk gelegen boerderij aan de rand van Kessel. De vakantiehuisjes zijn omgeven door een grote tuin, een groene oase met geniettuin, boomgaard, moestuin, poel, beeldentuin en voedselbos. Akkers, weilanden en bos zijn onze naaste buren. De eigenaars wonen in het kunstzinnig verbouwde schuurgedeelte, een mooi voorbeeld van duurzame renovatie. De zon zorgt in de zomer voor het warme water door middel van een zonneboiler en ze levert ook de elektriciteit. De tuin levert ons bio-appelsap, groenten en heerlijke confituren.

Logies

Vakantiehuis 'de Zalige Ontmoeting' bevindt zich in het authentieke woongedeelte van de boerderij en is met zijn drie slaapkamers geschikt voor zes personen. Vakantiehuisje 'Dansend Plezier' (2 tot 4 personen), in de tuin in een autonoom huisje, heeft een slaapkamer onder het dak en beneden een slaapbank. De comfortabele huisjes hebben elk een woon- en eetkamer, een uitgeruste keuken, badkamer en wc op het gelijkvloers, digitale televisie, wifi, een eigen buitenterras en iedere gast mag meegenieten van de tuin. De buitenoven biedt de mogelijkheid om een eigen pizza-avond te organiseren. Er zijn 2 fietsen beschikbaar voor boodschappen in het dorp of je kan een heerlijke biologische ontbijtmand bestellen. Heel wat boeken, tijdschriften en spelletjes zijn aanwezig om jong en oud zoet te houden. Hof van Verbeelding kan ook als geheel gehuurd worden. Tijdens de zomermaanden staan er cursussen en workshops buitendans en beeldhouwen op het programma.

Troeven

De omgeving van de Netevallei en de natuurdomeinen Kesselse Heide, de Averegten en Kruiskensberg bieden prima mogelijkheden om eropuit te trekken. Wandel- en fietsknooppuntenkaarten zijn aanwezig. Nieuw zijn de Diamant- en de Volkscaféroute. Fietsend langs de Nete ben je zo in Lier, de stad van Pallieter met haar begijnhof, zwembad en leuke cafés. Antwerpen en Mechelen (20 km) hebben elk hun eigen interessante musea en bieden volop stadsvertier. Of je blijft op Hof van Verbeelding, waar de kinderen kunnen spelen in de tuin, het zwembad, liggen in een hangmat, Kubb-spel, gewoon genieten. Pluktuin en groentetas.

Arrangementen

Met z'n tweetjes

Samen ertussenuit

Nijlen

€ 260

Prijs per woning

Origineel & uniek

kennismaking beeldhouwen

Nijlen

€ 340

Prijs per woning

Fietsvakantie

fietsend eropuit

Nijlen

€ 240

Prijs per woning

Waar je verblijft

Contact

Hof van Verbeelding

Berlaarsesteenweg 55
2560 Nijlen (Kessel)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Parking
Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied en aan een bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.
Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

In onze omgeving kan je fietsen (fietsknooppunten) en wandelen door de Netevallei, de Kesselse Heide (GR12), het Fort van Kessel, naar Antwerpen en Lier. Er zijn tal van gezellige cafés en restaurants om uit te rusten en te genieten.
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

In onze omgeving kan je fietsen (fietsknooppunten) en wandelen door de Netevallei, de Kesselse Heide (GR12), het Fort van Kessel, naar Antwerpen en Lier. Er zijn tal van gezellige cafés en restaurants om uit te rusten en te genieten.
Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

De kinderen ravotten of doen spelletjes in de tuin, zelf rust je uit in de hangmat of met een drankje op het terras. Je trekt eropuit; fietsen, wandelen, kajakken, diamantmuseum, zwemmen en 's avonds als beloning een pizza uit de pizzaoven.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 2
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 6 personen
  • 1 kamer voor 1 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 2 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 zetelbed voor 2 personen
  • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 10

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 22:00

Check-out: 07:00 - 10:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk