Heithoeve

Welkom bij de Heithoeve filip
Vakantiewoning
Aangemeld

Richtprijs € 170

Prijs per woning, weekend

Boek je verblijf

Logeren met je paard en/of hond

Ligging

De Heithoeve is gelegen in Bosland, het grootste aaneengesloten en meest kindvriendelijke avonturenbos van Vlaanderen, met een grote variatie aan landschappen en natuurtypes. Dit zorgt er dan ook voor dat vele bijzondere dieren- en plantensoorten er hun thuis vinden. Zowel het ruiter- en menroutenetwerk, fiets-, mountainbike- en wandelroutenetwerk liggen hier voor de deur. Er is ook een privébos aan de hoeve, waarin heerlijk gewandeld en gespeeld kan worden.

Logies

We verhuren 2 gezellige vakantiewoningen, allebei voorzien van een volledig ingerichte keuken en zeer comfortabele bedden. Je kan er logeren met 4 personen per huisje. Voor de avonturiers hebben we ook een zelfgebouwde pipowagen die kan gebruikt worden als extra slaapkamer of om mee te gaan kamperen. In de hoeve is er een speciale ruimte met een grote familietafel voorzien waar je samen kan eten, proeven van een streekbiertje, een gezelschapsspel kan spelen of gewoon gezellig doorzakken wanneer het buiten wat te koud is. De paarden kunnen overnachten in een ruime stal of in 1 van onze weiden, aan je deur. Je hond mag mee op vakantie en kan hier heerlijk rennen in het bos en de weiden.

Troeven

Vanuit onze hoeve zit je onmiddellijk op het ruiter- en menroutenetwerk, fiets-, mountainbike- en wandelroutenetwerk. Je paard logeert aan de deur in een ruime stal of weide. Er zijn ruiterkaarten met de knooppunten. Voor de fietsers zijn er fietskaarten, een veilige fietsenstalling alsook herstelmateriaal aanwezig. De wandelaars kunnen gebruik maken van een uitgebreid pakket wandelkaarten. Door de uitzonderlijk mooie ligging kom je heerlijk tot rust. Er is veel informatie over de streek aanwezig. Zin in een koetstochtje? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij proberen er steeds voor te zorgen dat je een aangenaam en ontspannen verblijf hebt. Want vragen staat vrij! En ook je hond is bij ons van harte welkom.

Waar je verblijft

Contact

Heithoeve

Kooiveldstraat 8
3900 Pelt (lindelhoeve)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Honden / huisdieren toegelaten
 • Parking
3 mensen in een bootje met reddingsvesten aan

Actie & avontuur

De hoeve is gelegen aan het ruiter- en menroutenetwerk. Er zijn ruime stallen en weiden. Je paard logeert bij je aan de deur. Onze buitenpiste (60 x 20 m) is verlicht. De gratis ruiterkaarten krijg je van ons. Meerijden met de koets kan ook.

Koppel zoent elkaar op het strand

Met z'n tweetjes

Logeer in een romantisch hemelbed en ontspan in je bubbelbad of massagedouche. Of trek met de koets Bosland in en geniet van een romantische picknick met bubbels. Avontuurlijke romantici kunnen logeren in een knusse pipowagen ergens in het bos.

Origineel & uniek

Origineel & uniek

Logeer met je paard aan de deur, in het grootste en meest kindvriendelijke avonturenbos van Vlaanderen. Maar ook zonder paard is deze plek ideaal om volledig tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving. Bij ons is iedereen welkom!

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

De hoeve ligt aan het fiets en wandelroutenetwerk , in het grootste avonturenbos van Vlaanderen, Bosland. Alle fiets- en wandel kaarten van Bosland zijn aanwezig. Er is een fietsenstalling aanwezig.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 4
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 3 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 6 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 zetelbed voor 2 personen
  • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 13

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 21:00

Check-out: 09:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk