Origineel & uniek

Origineel & uniek

Een originele en unieke vakantie is een geweldige manier om nieuwe ervaringen op te doen. Slaap eens in een erfgoedlogies, tipi of pipowagen, vlieg mee in een luchtballon of boek een speciale activiteit.

Onze tips voor een originele & unieke vakantie

 1. Bestemmingskeuze
  Ontdek de verborgen parels in Vlaanderen. Verlaat de platgetreden paden en kies eens een bestemming die minder voor de hand ligt. Denk hierbij aan minder bekende regio's of steden.
 2. Alternatief overnachten
  Kom uit je comfortzone en ga voor een alternatief logies. Denk aan boomhutten, een treinvakantiewoning, eco-lodges, boerderijverblijven, glamping, drijvende hutten, een boothotel of andere unieke verblijfsmogelijkheden. 
 3. Uniek overnachten
  Slaap eens lekker uit in een erfgoedlogies, historische herenhuizen, unieke panden, kastelen of andere logies met een geschiedenis of speciale themakamers.
 4. Thema of interesse
  Wat denk je van een vakantie rond een specifiek thema of interesse? Dit kan variëren van culinair toerisme, duurzaam reizen, kunst en cultuur, outdoor-avonturen, wellness of een combinatie van meerdere interesses.
 5. Actieve en avontuurlijke activiteiten
  Ga voor avontuur tijdens je vakantie. Dit kan variëren van wandelen, fietsen, raften, snorkelen, surfen, ziplining, klimmen, het verkennen van grotten, een tourtje maken met de vespa of tuktuk of het maken van een ballonvaart.