Noordhoekstje

Welkom bij Patrick en Inge
B&B
Erkend

Uniek gelegen B&B met zicht op de Noord-Franse en West-Vlaamse heuvels. Je verblijft hier heel alleen met je familie of vrienden en beschikt over een living, aparte ingang en gedeelde terrassen met de eigenaars.

Ligging

In de natuur, tussen de landerijen, op wandelafstand van unieke dorpen en met een 360° zicht op de Franse en West-Vlaamse heuvels. Startplaats voor wandel- en fietsnetwerk en verschillende uitgestippelde routes en paden.

Logies

Afzonderlijk deel van huis van de eigenaars waarbij de mogelijkheid bestaat een ontbijt te verkrijgen met lokale en zelfgemaakte producten. De B&B biedt plaats aan 4 personen: in de living staat een tweepersoon uitklapbed en boven 2 eenpersoonsbedden naast elkaar, aparte ingang en buitenterras, met toilet, badkamer en inloopdouche. Genieten is de leuze. TV, radio en wifi zijn gratis te gebruiken. Er kan niet gekookt worden maar er is wel een microgolfoven- en barbecue ter beschikking. Uiteraard is er bestek en servies voor 4 personen voorzien. Afwassen gebeurt door de eigenaar. Totaal apart gedeelte, met aparte ingang met toilet, living, slaapkamer boven met badkamer en inloopdouche. Buiten een boventerras, overdekt terras en eettafel buiten.

Troeven

Directe vertrekplaats op het wandel- en fietsnetwerk en in de aanliggende dorpen mogelijkheden genoeg om op culinaire jacht te gaan. De wijngaarden liggen op wandelafstand. Ter plaatse kan je volop genieten van het uitzicht op akkers en heuvels. Op elk uur van de dag plaats op een terras in of uit de zon.

Arrangementen

Kunst & cultuur

Geuzengeschiedenis

Heuvelland

€ 10

Prijs per persoon

Kunst & cultuur

Oorlogsverleden

Heuvelland

€ 10

Prijs per persoon

Origineel & uniek

Ambachtelijke drukkerij

Heuvelland

€ 10

Prijs per persoon

Culinair genieten

Volkscafeetjes.

Heuvelland

€ 10

Prijs per persoon

Culinair genieten

Monteberg wijndomein.

Heuvelland

€ 10

Prijs per persoon

Fietsvakantie

Fiets- en wandeltocht

Heuvelland

€ 10

Prijs per persoon

Waar je verblijft

Contact

Noordhoekstje

Noordhoekstraat 2
8950 Heuvelland (Nieuwkerke)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
Kunst & cultuur

Kunst & cultuur

Prachtige beelden van Willy Calis sieren ons huis en vanop ons terras een zicht op alle West-Vlaamse en Noord-Franse heuvels.
Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

Mogelijkheden genoeg om van verschillende culinaire hoogstandjes en bruine kroegen te genieten in de naburige dorpen. Zelf is onze frigo gevuld met streekproducten.
Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt midden de velden met een ongelooflijk zicht en langs een klein baantje waaruit je zowel te voet als met de fiets de streek kan verkennen, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur. WXe zijn erkent van de gemeente als Stiltelogies.
Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Wandel- en fietsnetwerken met vertrekpunt vanuit onze B&B Noordhoekstje.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 1 kamer voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 2

Praktische informatie

Check-in: 11:00 - 17:00

Check-out: 08:00 - 10:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Te bespreken en de aankomst- en vertrektijden zijn ook te bespreken. Men kan steeds binenn via een code en is ook af te spreken met de eigenaar.

Annulaties zijn ook te bespreken. Meer dan een week voordien wordt de helft van de prijs ingehouden. Minder dan een week het volledige bedrag.

80 euro voor 2 personen, voor de 3de persoon 20 euro extra en voor de 4de persoon 20 euro extra

ontbijt kan op aanvraag aan 14 euro per persoon

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk