5 tips voor vakantie in eigen land met de Vlaanderen Vakantiecheque

Vlaanderen Vakantieland 24 november 2022

Heb jij een Vlaanderen Vakantiecheque ontvangen van een attente cadeautjesgever en ben je nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Of misschien wil je een Vakantiecheque kopen voor de feestdagen maar ben je niet zeker wat de mogelijkheden zijn? Goed nieuws: met onze tips en meer dan 1.350 gastvrije logies heb je alvast genoeg inspiratie!

Wat kan je doen met een Vlaanderen Vakantiecheque?

  1. Een Vlaamse citytrip
  2. Een fiets- of wandelweekend
  3. Er even tussenuit met vrienden
  4. Een avontuurlijke vakantie voor heel het gezin
  5. Tijd voor jezelf

 

1: Een Vlaamse citytrip

Enkele dagen op verkenning in een kunststad dichtbij huis? Da’s altijd fijn. Of je nu naar Brugge, Gent, Leuven, Mechelen of een andere stad trekt, er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Ga met je vakantiecheque een weekendje shoppen, snuif wat cultuur op en kom heerlijk tot rust in een hotelletje of B&B. En met onze handige reisgids op zak verveel je je geen seconde!

 

2: Een fiets- of wandelweekend

Even de benen strekken in het groen of prachtige natuur ontdekken op je stalen ros: de buitenlucht kan o zo deugd doen. Alleen, met twee of in groep: in Vlaanderen raak je echt nooit uitgewandeld of -gefietst. En aangezien heel wat logeerplekken arrangementen voorzien voor wandel- en fietsliefhebbers, boek je met je vakantiecheque meteen het perfecte weekendje weg!

 

3: Er even tussenuit met vrienden

Niets zo gezellig als een reisje in groep. Zin om met je vrienden of familie even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Boek een groot vakantiehuis of familiaal hotel en ga samen op pad. Laat die groepsvakantie maar komen!

 

4: Een avontuurlijke vakantie voor heel het gezin

Herfstvakantie, paasverlof, grote vakantie, ... het is niet altijd eenvoudig om de kinderen bezig te houden. Gelukkig valt met de vakantiecheque van alles te beleven voor kleine en grote avonturiers. Boek een gezellige gezinsvakantie van enkele dagen, dompel je gezin helemaal onder in het boerderijleven of ga avontuurlijk kamperen. Plezier gegarandeerd!

 

5: Tijd voor jezelf

Gezinsuitjes en groepsvakanties zijn allemaal goed en wel, maar soms heb je gewoon wat tijd voor jezelf nodig. Tijd om eens goed te gaan eten of jezelf heerlijk te laten verwennen. Gebruik je vakantiecheque voor een culinaire verrassing of overnacht bij een logies met een rustgevende wellness en gun jezelf dat tikkeltje meer.

Bestel de Vlaanderen Vakantiecheque

Een vakantiecheque komt altijd als geroepen en is het ideale geschenk voor de feestdagen. Ben jij ook helemaal overtuigd van de mogelijkheden? Bestel ‘m nu en doe iemand een welverdiende vakantie cadeau!

Bestel hier jouw Vlaanderen Vakantiecheque