Kamperen in Vlaanderen

Kamperen in Vlaanderen

Nood aan meer buitenbeleving en voeling met de natuur? Tijd voor een relaxte vakantie waarin alles mag en niets moet? Ga kamperen in Vlaanderen Vakantieland met je vrienden of familie en spring van het ene prachtige moment naar het andere. Ontdek het aanbod op de interactieve kaart.

Ben je eerder fan van inspirerende cultuur of stevig fietsen? Heerlijk eten of gezellig shoppen? In Vlaanderen vind je ongetwijfeld de kampeerbeleving die bij je past.

Ontdek de mooiste kampeerplekken

Kamperen, da's genieten ...

Kamperen in Vlaanderen

Installeer je op Vlaamse bodem want nergens anders vind je zo’n gevarieerd aanbod. Van strandplezier aan de Kust, genieten in de Kempen tot gezellig ontsnappen in het Limburgse groen: in Vlaanderen staat kamperen gelijk aan beleven! 

Ontdek het aanbod

Welk soort logeertype zoek jij?

Verhuuraccommodaties

Wens je de sfeer en faciliteiten van een camping, maar heb je toch graag een kant en klaar verblijf, kies dan voor een verhuuraccommodatie (bv. lodges, bungalows, glamping tent,…).

Verhuuraccommodatie
Kampeerplek

Kampeerplek

Je beschikt over kampeermateriaal zoals een eigen camper, tent, kampeervouwwagen (campingcar), tourcaravan? Dan kan je terecht op de kampeerplekken op de campings.

Camperterrein

Je camper is je eigen vrijheid op wielen waarvoor je een geschikte overnachtingsplaats zoekt? Dan biedt Vlaanderen heel wat comfortabele camperplaatsen.

Camperterrein

Klaar om te gaan kamperen in Vlaanderen?

Tijd voor een relaxte vakantie met veel buitenbeleving en voeling met de natuur? Dan is kamperen in Vlaanderen jou op het lijf geschreven! 

Een romantisch tripje met twee, een avontuur voor jou en je (klein)kinderen of een familiereünie in openlucht: je vindt sowieso een kampeerlogies in je favoriete regio of volgens jouw budget.

Bekijk het volledige aanbod

Een voorproefje van je kampeervakantie? Dompel je al even onder in de kampeersfeer.

Onze partners

De campagne Kamperen in Vlaanderen is een initiatief van Logeren in Vlaanderen vzw en de 5 Provinciale Toeristische Organisaties in samenwerking met de kampeerorganisaties Recread vzw, Kempen Campings vzw en Pasar vzw.

Partners