7 keer romantisch logeren in Vlaanderen

Vlaanderen Vakantieland 07 februari 2022

Je eigen sauna of bubbelbad op de kamer. Een adembenemend uitzicht op zee. Gastronomische verwennerij. Een knisperend houtvuur dat, behalve de temperatuur, wie weet ook wel de passie de hoogte injaagt... Wat je ook nodig hebt voor een romantisch weekendje weg: in ons uitgebreid aanbod aan logies vind je altijd dé geschikte plek. We selecteerden alvast 10 adressen voor een heerlijk lang weekend.

Romantisch overnachten in Vlaanderen

  1. Romantisch weekendje weg in West-Vlaanderen
  2. Romantisch weekendje weg in Oost-Vlaanderen
  3. Romantisch weekendje weg in Antwerpen
  4. Romantisch weekendje weg in Vlaams-Brabant
  5. Romantisch weekendje weg in Limburg

Romantisch weekendje weg in West-Vlaanderen

Vakantiewoning Oskar in Oostende

Geniet van een adembenemend zicht op zee tijdens een verblijf in appartement Oskar. Deze vakantiewoning ligt op de Oostendse zeedijk (Albert I Promenade), op de vierde verdieping. Laat al je zintuigen prikkelen: snuif de frisse lucht op en proef van wat de zee ons geeft, voel de zeebries, hoor het ruisen van de golven en aanschouw de prachtige zonsondergang tijdens een romantisch uitje met je geliefde.

Uitzicht%20op%20de%20zee%20in%20Vakantiewoning%20Oskar%20in%20Oostende
Uitzicht op de zee in Vakantiewoning Oskar in Oostende

Romantisch weekendje weg in Oost-Vlaanderen

B&B The Verhaegen in Gent

Gelegen in het residentieel gedeelte van kunststad Gent, in een 18de eeuws geklasseerd monument, ben je welkom bij B&B The Verhaegen. Er wordt nog steeds met oog voor detail en heel veel respect gezorgd voor het behoud van de historische elementen en authenticiteit van het 300 jaar oude gebouw. Deze idyllische setting is perfect voor een romantisch verblijf nabij de historische stadskern met zijn leuke restaurantjes en boetiekjes.

Luxueuze%20kamer%20in%20B%26B%20The%20Verhaegen%20in%20Gent
Kom tot rust in de luxeuze kamer van B&B The Verhaegen in Gent

Hotel Ayuryoga in Wortegem-Petegem

Het viersterren Ayuryoga Wellnesshotel is gelegen op een idyllische locatie in de heuvelachtige Vlaamse Ardennen. In het eerste Ayurveda hotel van België verblijf je in één van de 5 designkamers. Samen met je partner geniet je er o.a. van een gezellig diner in het gastronomische vegetarisch restaurant en een ontspannende duomassage.

Kom tot rust in één van de vijf luxueuze kamers van Ayuryoga

Op zoek naar een geschenk dat blijft verrassen?

Met een Vlaanderen Vakantiecheque zit je altijd goed.

Romantisch weekendje weg in Antwerpen

Hotel Hippocampus in Mol

Hotel Hippocampus in Mol is een stijlvol landhuis, ideaal geschikt om te genieten van een romantische vakantie. Hier ligt de nadruk op fijn dineren. Francis Scheyvaerts is één van de 'Meesterkoks van België', een groep koks die tot de top van de Europese gastronomie behoren. Geniet van een romantische vakantie met een knisperend haardvuur, gastronomisch diner en overnachting in een kamer met klasse.

Luxueus%20genieten%20in%20hotel%20Hippocampus
Luxueus genieten in hotel Hippocampus

Romantisch weekendje weg in Vlaams-Brabant

B&B Nokernote in Vissenaken

B&B Nokernote in Vissenaken is een ideale uitvalsbasis voor een intiem verblijf in een prachtige omgeving. Hier kruisen er verschillende wandel- en fietsroutes, zo kan de natuurliefhebber, wandelaar of fietser het Hagelandse landschap op eigen tempo ontdekken. Op de terrasjes, in de tuin en boomgaard is het fijn vertoeven. Geniet samen van de ultieme rust, prachtige natuur en een sfeervolle locatie.

Romantisch%20logeren%20in%20B%26B%20Nokernote
Slapen omringd door de natuur in B&B Nokernote

Vakantiewoning Gîte Catalpa in Linkebeek

Op een uitzonderlijke locatie vlakbij Brussel, in het charmante dorpje Linkebeek, vind je vakantiewoning Gîte Catalpa. Maak een romantische wandeling langs holle wegen, vijvers en doorheen bossen en velden. Hier overnacht je in alle rust en ben je toch dicht bij de hoofdstad. Ideaal voor een koppel op zoek naar luxe en rust. Om te cocoonen, gasten te ontvangen, te werken, te herbronnen. Puur genieten!

Openhaard%20op%20de%20kamer%20in%20Linkebeek
Gezellige openhaard op de kamer in gîte Catalpa in Linkebeek

Romantisch weekendje weg in Limburg

Wellness Hasselt B&B in Hasselt

Laat je verwennen tijdens een ontspannend, romantisch verblijf bij Wellness Hasselt B&B! Elke kamer heeft zijn volledige wellnessfaciliteiten privé ter beschikking tijdens de volledige duur van het verblijf. Je eigen sauna, bubbelbad, lichttherapie en stoomcabine op je kamer, wat kan je nog meer wensen? Of wat zeg je van een eigen privé zwembad tijdens de volledige duur van je verblijf? Je zal nooit meer zo ontspannen naar huis rijden!

Geniet%20van%20een%20sauna%20net%20voor%20het%20slapen%20in%20Wellness%20B%26B%20in%20Hasselt
Geniet van een sauna net voor het slapen in Wellness B&B in Hasselt

Het adresje van jouw dromen niet gevonden?

Zoek dan jouw droomverblijf voor twee tussen deze romantische logies.