Wellness Hasselt B&B

Welkom bij Katya en Ivo
B&B
Erkend

Wellness B&B, heerlijk genieten...helemaal privé...met z'n twee

Ligging

Vlak bij het gezellige Hasselt met zijn mooie winkels en warme terrasjes. Huur bij ons je eigen vakantiestekje waar je met z'n twee super romantisch kan cocoonen en wellnessen op je eigen kamer. Je zal nooit meer zo ontspannen naar huis rijden!

Logies

Je kan kiezen uit vier super-de-luxe wellnesskamers. Elke kamer heeft een bubbelbad of jacuzzi, een zweedse sauna of infraroodcabine, een grote flatscreen-tv met gratis films of filmkanalen, lichttherapie, een goede stereo-installatie en stoomcabine met regendouche, en in de poolhouse heb je zelfs een zwembad van 40m² privé ter beschikking.

Troeven

Elke kamer heeft zijn volledige wellnessfaciliteiten privé ter beschikking voor de gast tijdens de volledige duur van het verblijf.

Waar je verblijft

Contact

Wellness Hasselt B&B

Tulpinstraat 33
3500 Hasselt (Kiewit)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Parking
Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied Domein Kiewit met zijn unieke wandel-of fiets-door-het-water beleving. Goed voor uren wandelplezier, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur. Na een fiets- of wandeltocht kan je heerlijk genieten van de wellnessfaciliteiten op je eigen ka...
Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

De perfecte locatie voor wandel- en fietsliefhebbers! Dit door de ligging op het fietsroutenetwerk en de nabijheid van Domein Kiewit en domein Bokrijk, met zijn prachtig uitgestippelde wandelroutes, dat zich maar op 500 m van onze B&B begeeft.
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

De perfecte locatie voor wandel- en fietsliefhebbers! Dit door de ligging op het fietsroutenetwerk en de nabijheid van Domein Kiewit, met zijn prachtig uitgestippelde wandelroutes, dat zich maar op 500 m van onze B&B begeeft.
Zicht op historisch centrum

Citytrip

Hasselt is de stad bij uitstek om te genieten en te shoppen. Het stadscentrum is bereikbaar op 5 minuutjes met de wagen.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 3 kamers voor 2 personen
  • 1 kamer voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 10

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 21:00

Check-out: 11:00 - 12:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk