vakantiewoning De Lokroep

Welkom bij 5*-woning met tuin & fietsberging
Vakantiewoning
Erkend

Nieuwe luxewoning (max. 8 p.) in wandel- & fietsregio Haspengouw

Ligging

Nieuwe, supergezellige woning met omheinde tuin, bloemenweide & fietsberging (1 tot 8p, prijs volgens bezetting). Perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten, stedenbezoeken of gewoon even luxueus genieten in een andere omgeving. Fles prosecco & lokale boer-producten aangeboden en opgemaakte bedden bij aankomst. Hier word je verwend! Tips: Greenspot Heks wandelingen, doorkijkkerkje Borgloon, rondleiding en/of wandeling kasteel van Heers,... Vechmaal (deelgemeente van Heers in het zuiden van de Belgische provincie Limburg) is met zijn golvend landschap en ongerepte natuur, centraal gelegen tussen Borgloon (7 km), Tongeren (9 km), Sint-Truiden (18 km), Hasselt (18 km) en Borgworm (Waremme) (13 km). Luik en Maastricht, iets verder gelegen, zijn ook een bezoekje waard. - Dankzij het fietsknooppunten-netwerk kan je de hele provincie per fiets doorkruisen. Knooppunten in/rond Vechmaal: 133, 156, 157,… - Op slechts 400m van de woning starten de Greenspot Heks wandelingen, aan herberg de Horne. Dat zijn licht heuvelachtige wandelingen van respectievelijk 5,7 km (oranje), 8,8 km (rood) en 11,9 km (geel), op zowel verharde als onverharde wegen, langs vleermuisgrotten en fraaie (kasteel)hoeves, door open landschap maar ook met stukken door holle wegen en het dorpje Vechmaal en Heks.

Logies

 • Ruime, lichtrijke woonkamer en open keuken (3 meter hoge ramen) met aanpalend terras en omheinde tuin & bloemenweide. 
 • 3 thema-slaapkamers (Scandinavisch, Oosters en 'Kleurrijk onder dak') op verschillend verdiep, waarvan 2 zeer ruime met sofa(bed), TV, ensuite badkamer. Boxspring bedden (1m80 breed) met luxe (anti-allergische) bamboe matrassen. De 2 grootste slaapkamers zijn noordgelegen en blijven lekker fris bij warm weer. De 3e slaapkamer met bed van 1m60 breed is een gezellige mezanninekamer met eigen toilet en lavabo. 
 • Gastentoilet in de inkomhal. De woning heeft dus 4 toiletten. 
 • Vloerverwarming, gezellige gashaard, wifi, digicorder, parking, aangenaam interieur,... alles voor een optimaal comfort, daarom ook opgemaakte bedden bij aankomst en voldoende (bad)handdoeken ter beschikking! 
 • Allergievriendelijke woning: geen huisdieren toegestaan, keramisch parket, lakens gewassen op 60gr, niet roken binnenshuis, anti allergische bamboe matrassen, grondige schoonmaak tussen 2 wissels, automatische ventilatie 24 op 24, overal vliegenramen (houdt stof en dergelijke tegen bij openen ramen),...

Troeven

 • Kleurrijk interieur met veel lichtinval, ook aandacht voor (lokale en nationale) kunst, op maat gemaakt voor de woning. Om de woning zo gezellig mogelijk in te richten werd beroep gedaan op een interieurspecialiste. 
 • Een ruime slaapkamer met ensuite badkamer bevindt zich op het gelijkvloers dat trouwens geen trappen of drempels bevat. 
 • Grote omheinde tuin en bloemenweide.
 • Parking aan de woning en afsluitbare fietsberging in de tuin.
 • Start wandelroutes Greenspot Heks op slechts 400 meter van de woning aan herberg de Horne.
 • Deze woning is ook uiterst geschikt voor thuiswerk, de slaapkamer op het gelijkvloers heeft immers ook een bureauhoek en er is overal (gratis) wifi. De tv in de woonkamer heeft ook een digicorder. De gashaard zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.
 • De gastvrouw woont in hetzelfde dorp, dus makkelijk bereikbaar.

Waar je verblijft

Contact

vakantiewoning De Lokroep

Brugstraat 7
3870 Heers (Vechmaal)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Parking
Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt in een plattelandsdorp, op enkele kilometers van een natuurgebied (de Kevie in Tongeren) en aan een bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Fiets- én wandelregio! Greenspot Heks wandelingen starten op slechts 400m v/de woning: langs vleermuisgrotten, bos en fraaie (kasteel)hoeves, door open landschap maar ook met stukken door holle wegen + centrale ligging in het fietsknooppuntennetwerk.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Fiets- én wandelregio! Greenspot Heks wandelingen starten op slechts 400m v/de woning: langs vleermuisgrotten, bos en fraaie (kasteel)hoeves, door open landschap maar ook met stukken door holle wegen + centrale ligging in het fietsknooppuntennetwerk.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Comfortabele, gezellige woonkamer & keuken. Voor de oma en/of opa is er een slaapkamer met ensuite badkamer op drempelloos gelijkvloers. 3 slaapkamers met eigen sanitair verdeeld over 3 verdiepen. Omheinde tuin en bloemenweide met diverse terrassen.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 8 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 2 kamers voor 3 personen
  • 2 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 8

Praktische informatie

Check-in: 17:00 - 22:00

Check-out: 07:00 - 10:30

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Volledige terugbetaling bij overmacht (zoals bv. corona)

De richtprijs is exclusief schoonmaak, wel inclusief beddengoed, handdoeken, theedoeken, wc-papier, keukenrol, thee & koffie, enkele welkomstattenties...  Gratis parking, afsluitbare fietsberging en privé bloemenweide met grote tuin,  diverse terrassen. Veel luxe, ruimte en privacy in erkende 5-sterrenwoning aan betaalbare prijs.

Prijs op aanvraag afhankelijk van het aantal personen en de gewenste periode (laag- of hoogseizoen). Zie www.delokroep.be en facebook.com/vakantiewoningdelokroep voor meer info.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk