Bijsteken, doorsteken en steaks eten in Leuven

Gezien op tv
Vlaanderen Vakantieland 17 april 2023

De beste ontspanning is, af en toe, het resultaat van een flinke dosis inspanning. Daarom neemt Laura Viktor Verhulst mee naar Leuven voor een energiek weekendje vol beweging. Ze beginnen met een training voor het EK en WK gravelbike, op de speciaal voor hen ontworpen Vlaanderen Vakantieland-route, waarna ze in Brouwerij De Kroon halt houden voor een welverdiend biertje. Na hun fietstocht genieten ze van heerlijke stukjes vlees in bistro Tribunal, bijgestaan door een echte vleessomelier. 

De tweede dag maken Laura en Viktor een alternatieve wandeling door het centrum van Leuven. Gids Patrick van Leuven Inside Out leidt hen rond met een unieke wandeling langs steegjes, binnenwegjes en verborgen plekjes. Van een doorgestoken kaart gesproken!
 

489afb30-ddc7-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg
Laura en Viktor Verhulst steken Leuven door - Aflevering: 4

 

Zin in je eigen energieke weekend in Leuven?

Met Park Inn by Radisson Leuven heb je, dankzij de ligging nabij het station én het centrum, de ideale uitvalsbasis beet voor een citytrip in de stad. Ook het Theater Hotel is perfect gelegen! Liever wat meer rust? Boek enkele overnachtingen bij B&B Miranoza en geniet van de schoonheid van het Meerdaalwoud, op fietsafstand van Leuven.

Bekijk het volledige aanbod >