Vakantiewoningen voor kleine en grote groepen

Samen de streek ontdekken, met z’n allen gezellig koken, de tijd verdrijven met leuke activiteiten, ... in groep creëer je het ultieme vakantiegevoel. Nog op zoek naar een leuke vakantiewoning voor je volgende verlengde weekend of vakantie? Wij verzamelden enkele leuke huisjes voor kleine, middelgrote en grote groepen!

Vlaanderen Vakantieland 09 augustus 2023
Vakantiewoning Wildeweg - Lievegem

Vakantiewoning Wildeweg - Lievegem

 

Vakantiewoningen voor 4-10 personen

Casa Ametza in Brasschaat (4-6 personen)

Casa Ametza is een rolstoeltoegankelijke vakantiewoning (toegankelijkheidslabel A+) met aanpassingen voor mensen met een visuele of auditieve beperking. De woning is ook perfect voor wie nood heeft aan een prikkelarme omgeving zonder aan gezelligheid in te boeten. Op zoek naar ontspanning? De woning is gelegen naast een zwembad, fitness en sporthal. In de nabije omgeving vind je een minigolf, kinderboerderij en roeivijver. Je kan ook gaan spoorfietsen of naar een van de buitenspeeltuinen in de buurt trekken.

Res Weekend 1 in Nieuwpoort (6 personen)

Res Weekend 1 is het perfecte huisje voor een weekendje of midweek aan zee. De woning ligt op 200m van het strand en bevindt zich in de directe omgeving van winkels, een verkeersvrije dijk, restaurantjes en de havengeul. Honden zijn er trouwens toegelaten op aanvraag en mits vergoeding. En op 10 minuten rijden vind je (in Oostduinkerke) een subtropisch zwembad en binnenspeeltuin.

Villa Van Brienen in Dilsen-Stokkem (6 personen)

Villa Van Brienen vind je langs de Zuid-Willemsvaart, aan de rand van het bos van het Kempisch plateau. Ontdek de prachtige natuur rondom de vakantiewoning, met natuurreservaat Bergerven en het Nationaal Park Hoge Kempen op een boogscheut verwijderd. Liever op ontdekking op het water? Huur gerust een bootje in de buurt.

Wildeweg in Lievegem (10 personen)

Wildeweg is een gezellig vakantiehuis gelegen tussen Gent en Brugge. Geniet met volle teugen van het prachtige uitzicht vanuit de ruime tuin met terras en maak gerust zelf een vuurtje of kom tot rust in de hottub. Wie de schapen en kippen voert krijgt misschien zelfs een eitje voor bij ‘t ontbijt!

Keizershof in Boutersem (10 personen)

Het Keizershof ligt vlakbij het kasteeldomein van Kwabeek (zo’n 12 km van Leuven) en bestaat uit twee woningen. Eentje voor vier personen en een voor zes. Beide groepen kunnen samen gezellig barbecueën op de binnenkoer.

Keizershof - Boutersem

Keizershof - Boutersem

 

Vakantiewoningen voor 11-20 personen

Bogaerde Winning in Bekkevoort (12 personen)

Bogaerde Winning Begijnen in Bekkevoort is een toegankelijke vakantiewoning (toegankelijkheidslabel A+) waar heel wat te beleven valt. Er is een speeltuin voor de kinderen, beachvolleybal en tafeltennis voor tieners en petanque voor -wel, ja- jong en oud. Op het domein vind je ook een weide met hertjes. Naast de toegankelijke woning vind je op het domein ook een tweede woning, Bogaerde Winning Bogaerden, grotere groepen kunnen beide gebouwen huren.

Linushoeve in Herselt (12 personen)

De Linushoeve ligt in het bosrijke Merodegebied en grenst aan enkele andere natuurgebieden. Perfect als uitvalsbasis voor een wandel- of fietsvakantie dus, zeker omdat aan de woning zowel een wandel- als een fietsknooppunt te vinden is. Er is ook een fietsenberging aanwezig. Liever wat ravotten? Je vindt binnen en buiten speeltoestellen en er zijn ook twee binnenspeeltuinen op 5 km afstand.

De Muur in Geraardsbergen (16 personen)

Jawel, je kan effectief overnachten aan de legendarische muur. De Muur ligt op wandelafstand van het stadscentrum, heeft een sauna en jacuzzi (handig nadat je de muur beklommen hebt) en laat zindelijke huisdieren toe.

Aan het Tombos in Gingelom (14-18 personen)

Aan het Tombos is een toegankelijke woning (toegankelijkheidslabel A+) op een domein van ruimte en rust. Geniet er van de boomgaarden, stilte, kleine dieren en pony’s. Wie wil kan een rondleiding volgen in de aardappelbewaarloods op het domein.

Loobeek Farm in Langemark-Poelkapelle (18 personen)

Loobeek Farm is een prachtig vakantieoord. De kinderen vinden er een afgesloten tuin om in te ravotten, of om petanque, badminton en nog veel meer te spelen. Op het domein vind je een barbecue en een natuurlijke vijver mét roeibootje.

Villa Vigor - Peer

Villa Vigor - Peer

 

Vakantiewoningen voor +20 personen

Hoeve Oswald in Sinaai (24 personen)

Hoeve Oswald is een toegankelijke vakantiewoning (toegankelijkheidslabel A+) midden in een stiltegebied. Je vindt er ultieme rust tussen de weiden, knotwilgen en koeien. Het gebouw zelf is een volledige nieuwbouw met een knusse eetruimte, open haard, home cinema, professionele keuken, groot speelterrein en uniek terras. Geniet van het prachtige uitzicht en de weide met schaapjes.

Villa Vigor in Peer (26 personen)

In Villa Vigor, een kindvriendelijke vakantiewoning, kan je optimaal genieten van de natuur. Het is gelegen tussen natuurgebieden de Mullemer Bemd (een moerassig gebied met Keltische grafheuvels) en Resterheide (met de Begijnenvijvers) én beschikt zelf over een tuin van 7500m² met verschillende terrassen. De viersterrenwoning heeft een kampvuurplek, saunabarrel, gigantische keuken én ijskast vol Belgische bieren.

De Geestigaard in Kortemark (28 personen)

Het is geestig in De Geestigaard, een gerenoveerd landhuis met ravotterstuin en speelbos voor de kinderen en wellnessweide voor alle leeftijden. De polyvalente schuur, terras en buitenkeuken zorgen dat je overal lekker kan ontspannen.

Leibeekhof in Herenthout (30 personen)

Het Leibeekhof is een gerenoveerd gebouw met Green Key label (internationaal ecolabel voor toerisme en vrijetijdsbesteding). Op aanvraag kan je je wagen aan een spelletje boerengolf of een huifkartocht. In de buurt vind je een boerderijhoeve, zwembad en provinciedomein de Averegten.

Spoor 74 in Diksmuide (32 personen)

In Spoor 74 is het heerlijk ontspannen met vrienden of familie. Geniet van zelfgemaakte en houtgestookte pizza’s in de tuin of verdwaal vanaf half juli tot en met eind augustus bewust in het maïsdoolhof met zomerbar. Honden en andere huisdieren zijn toegelaten in deze vakantiewoning.

De Geestigaard - Kortemark

De Geestigaard - Kortemark

 

Meer van dat?

Bekijk alle vakantiewoningen voor groepen en ontdek hoeveel leuke vakanties Vlaanderen te bieden heeft!

Je vindt ook heel wat campings, B&B’s en hotels die specifiek aangeven dat ze geschikt zijn voor groepsvakanties. Perfect voor je volgende uitje!

Check zeker ook alle vakantiewoningen met toegankelijkheidslabel A (logies is basistoegankelijk) en A+ (logies is op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk) en vakantiewoningen waar honden/huisdieren toegelaten zijn.

Leibeekhof - Herenthout

Leibeekhof - Herenthout

Op zoek naar tips en inspiratie?

In onze nieuwsbrief (per mail) lees je gratis toffe tips, verrassend advies en eindeloze inspiratie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief