Er zijn nog heel wat plekken in Vlaanderen waar je van vakantie kan genieten. Ontdek hier hoe onze uitbaters de maatregelen handhaven.
Zee
Alle artikels

Een weekendje shoppen aan zee

Het microklimaat aan de Kust is ook voor shoppers een zegen. Zowel hippe boetiekjes als gevestigde ‘flagship stores’ zijn er op zondag open. De Kust is de voedingsbodem voor nieuwe aantrekkelijke winkels waar shoppen gelijk staat aan relaxen. En tussen het shoppen door is het leuk uitblazen op een terras met zicht op zee.

Aan winkelstraten geen gebrek in de badsteden. Ze doen er alles aan om het shoppen aan de Kust zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Sommige winkelstraten werden verkeersvrij gemaakt. Vaak worden er op speciale data, denk maar aan Valentijn, events georganiseerd.

Een aantal toffe adresjes op een rijtje:

  • Pied de Poule in Oostende is een paradijs voor fashionista’s. Je vindt er eigentijdse kledingmerken en toffe modeaccessoires.
  • L’AmuZette in Knokke-Heist is een kleine concept store waar je een leuke mix van mode, design, woonaccessoires, vintage en literatuur vindt en waar je ook een gezond hapje kan eten.
  • Belle Histoire in Wenduine is een Italiaanse modezaak waar je een koffie kan nippen terwijl je shopt.
  • Baenk is een nieuwe zaak in Nieuwpoort waar je Scandinavisch design kan scoren. Tegelijk kan je er van een lekkere espresso, een gezonde lunch of een van de huisgemaakte afternoon treats genieten.

Tip! Combineer het shoppen met een leuke attractie aan zee. Download je gratis Kustpas en geniet van voordelen op meer dan veertig kustattracties.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in