vakantie-appartement Hoeve de Reetjens

Welkom bij Bob en Danielle
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 145

Prijs per woning (4p.), per nacht

Boek je verblijf

Luxe appartementen in vierkantshoeve tussen Bilzen en Maastricht

Ligging

De vierkantshoeve is gelegen in de deelgemeente Hoelbeek tussen Bilzen en Maastricht.

Logies

Appartement Le Grenier (115m2), de vroegere graanzolder, is voorzien van alle luxe die je op een vakantieadres zou willen terugvinden. Naast uiteraard een vaatwasser, oven, koelkast, magnetron en vriezer beschikt de woning ook over een wasmachine en alle benodigde wasmiddelen. De slaapkamers zijn uitgerust met boxspring bedden van 1.80 breed en 1.60 breed en zijn voorzien van luxe linnen beddengoed. De badkamer (met ligbad en aparte douche) beschikt over alle luxe zoals handdoeken, zeep, shampoo, douchegel en badschuim. Het toilet is in een afzonderlijke ruimte naast de badkamer. Het appartement beschikt over een overdekt privé terras geheel in de Ibiza sferen en voorzien van houten teak meubelen. Hier kunt u heerlijk toeven na een drukke dag zelfs als het weer iets minder is. 

Appartement La Porcherie. Het luxe appartement La Porcherie van 90 m2 welke voorzien is van airco bevindt zich op de begane grond van de oude vierkantshoeve met zonnig terras op de binnenkoer en voorzien van alle luxe voor een rustig of sportief verblijf. De vroegere varkensstallen zijn voorzien van alle luxe die je op een vakantieadres zou willen terugvinden. Naast uiteraard een vaatwasser, oven, koelkast, magnetron en vriezer. De slaapkamers zijn uitgerust met boxspring bedden van 1.80 breed en 1.60 breed en zijn voorzien van luxe linnen beddengoed. De badkamer (met grote inloopdouche) beschikt over alle luxe zoals handdoeken, zeep, shampoo, douchegel en badschuim. Het toilet is in een afzonderlijke ruimte naast de badkamer. 

Appartement Le Marie, de vroegere burgemeesterswoning ( 95m2), is voorzien van alle luxe die je op een vakantieadres zou willen terugvinden. Naast uiteraard een vaatwasser, oven, koelkast, magnetron en vriezer beschikt de woning ook over een wasmachine en alle benodigde wasmiddelen. De slaapkamers zijn uitgerust met boxspring bedden van 1.80 breed en 1.60 breed en zijn voorzien van luxe linnen beddengoed. De badkamer (met ligbad en aparte douche) beschikt over alle luxe zoals handdoeken, zeep, shampoo, douchegel en badschuim. Het toilet is in een afzonderlijke ruimte naast de badkamer. Op de binnenkoer heeft u een eigen prive terras. 

Woning La Gouvernante, de vroegere huishoudsterswoning ( 127m2), heeft 2 etages en is voorzien van alle luxe die je op een vakantieadres zou willen terugvinden. Naast uiteraard een vaatwasser, oven, koelkast, magnetron en vriezer. De 3 slaapkamers zijn uitgerust met boxspring bedden van 1.80 breed en 1.60 breed (2x) en zijn voorzien van luxe linnen beddengoed. De badkamer (met ligbad en aparte douche) beschikt over alle luxe zoals handdoeken, zeep, shampoo, douchegel en badschuim. Naast een toilet in de inkomhal is er ook een toilet op de badkamer. De woning beschikt over een infrarood sauna voor 2 personen en eigen prive terras op de binnenkoer.

Troeven

Hoeve de Reetjens is een oude gerenoveerde hoeve met een mooi binnenkoer. De hoeve ligt aan het fietsroutenetwerk 67/68 en starten er tal van wandelroutes. Een centrale ligging t.o.v. Bilzen, Maastricht, Tongeren maar een rustige en authentieke omgeving!

Waar je verblijft

Contact

vakantie-appartement Hoeve de Reetjens

Hoelbeekstraat 40
3746 Bilzen (Hoelbeek)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Kredietkaarten aanvaard
 • Parking
Kunst & cultuur

Kunst & cultuur

Met steden als Maastricht, Tongeren en Luik beschikt de regio over een grote culturele geschiedenis. Met de vele musea in de buurt is er voor iedereen wel een geschikt onderwerp.

Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

Belgisch en Nederlands Limburg staan bekend om hun bourgondische inslag. Met vele restaurants in de omgeving kun je heerlijk culinair genieten.

Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied en/of bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

De Hoeve ligt direct aan fietsroute 67/68 en diverse wandelroutes die zowel door de Belgisch als Nederlands Limburg landschappen gaan.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 4
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 6 personen
  • 3 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 18

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 22:00

Check-out: 09:00 - 10:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk