De Huismus

Welkom bij Wim & Els
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 1.040

Prijs per woning (12p.), weekend

10 beoordelingen Boek je verblijf

Vakantiewoning de Huismus #logerenindestillekempen

Ligging

De Huismus biedt een prachtig uitzicht op de aanpalende landbouwzone en is gelegen op wandelafstand van talloze natuurgebieden. (Bosreservaat Den Doolhof, Landschap De Liereman, Turnhouts Vennengebied, ...) In Oud-Turnhout zelf zijn mogelijkheden om gezellig te eten, drinken of shoppen. Ook het centrum van de stad Turnhout is vlakbij en het is er aangenaam vertoeven op de terrasjes op Grote Markt of om te shoppen, musea te bezoeken, of uit eten te gaan in de gezellige restaurants.

Logies

De Huismus is een ruime vakantiewoning voor 12 personen met vijf slaapkamers, twee badkamers met douche en 3 toiletten. Er is een open, grote keuken met alle nodige voorzieningen en in de eethoek is voldoende ruimte om te eten en spelen. De zithoek beneden is knus en ingericht in de tijdsgeest van de oorspronkelijke woning. Ook de wastafels zijn gemaakt van antieke commodes. De 'jeugdzolder' is voorzien van een lounge zithoek met tv en authentieke kicker-voetbaltafel. De kamers zijn eenvoudig en gedecoreerd met fotoposters van nabijgelegen natuurgebieden. De tuin is kindvriendelijk ingericht met een grasveldje voor sport en spel, een blotevoetenpad tot achteraan en er is een kring voorzien om vuur te maken. Het grote afdak met de kloostertafel biedt beschutting tegen felle zon of regen.

Troeven

De grootste troef van de Huismus is de mooie tuin die grenst aan de landbouwzone. Het uitzicht is rustgevend en bij het krieken van de dag of 's avonds in de schemering komen reeën tevoorschijn uit het bos om op zoek te gaan naar voedsel op de achterliggende wei. De inrichting van de woning is rustgevend door het groen van buiten naar binnen door te trekken. De benedenverdieping heeft een rolstoeltoegankelijke slaapkamer met een elektrisch hoog laag bed en aansluitend aan de aangepaste badkamer. In de tuin loopt een breed pad tot achteraan.

Waar je verblijft

Contact

De Huismus

Rist 52
2360 Oud-Turnhout (Oud-Turnhout)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Ruime vakantiewoning voor 12 personen.

Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt omringd door natuurgebieden Den Doolhof, Liereman, vennengebied, ... de ideale plek dus om heerlijk te genieten van fantastische wandel- en fietstochten. En het stadscentrum met terrasjes, restaurants en winkels zijn op wandelafstand.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

De Huismus is gelegen op de wandel- en fietsknooppuntenroute. Aan de woning hangt een geocache en dit is de start van een wandeling van ongeveer 7 km.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

De Huismus is gelegen op de fietsknooppuntenroute. Er zijn tal van mogelijkheden in de buurt om fietsen te huren.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 12 personen
    • 4 kamers voor 2 personen
    • 1 kamer voor 4 personen
    • 2 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 12

Reviews

4,6/5 - 10 beoordelingen

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 20:00

Check-out: 12:00 - 16:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk