B&B In 't Groen

Welkom bij Annelore, Chris en Martine
B&B
Erkend

Richtprijs € 150

Prijs per kamer (2p.), per nacht

Boek je verblijf

Genieten, rust en comfort in een Oase van Groen

Ligging

In ‘t Groen is gelegen in de landelijke omgeving van het brouwers- en poëziedorp Watou, met uitzicht op de hopvelden en het Heuvelland. Nabij de franse grens. Gelegen langs diverse fiets- en wandelnetwerken. Onze B&B is voorzien van van 11 verzorgde kamers.

Logies

De B&B is volledig nieuw, na een grondige verbouwing in de voormalige stallingen van de hoeve. In 't Groen B&B is tijdloos en rustgevend, voorzien van alle comfort en luxe, gelegen in een uitgestrekte omgeving. Je kan er vertoeven in een ruime ontbijtruimte een prachtig zicht. Een gezellige zithoek met haardvuur en zicht op de grote tuin. Er zijn naast de 2-persoons slaapkamers ook kamers geschikt voor vrienden of gezinnen, deze kamers zijn voorzien voor 3 tem 5 personen, de bedden kunnen ook gesplitst van elkaar worden voorzien. Wij bieden je een zalig slaapcomfort. Ieder bed bevat een lattenbodem met handverstelbaar hoofd- en voeteinde. Alle kamers zijn voorzien van douche, lavabo en wc. In één badkamer is een extra ligbad voorzien. Op de hoeve is er ook een zwemvijver, petanque-plein en grote tuin voorzien van voldoende tuinmeubelen met gezellige zithoeken. De kinderen kunnen zorgeloos spelen en ravotten met go-cart of fiets. We beschikken over een grote binnenplaats en een indoor spelgelegenheid (biljart, tafelvoetbal, volkspelen, petanque, ...).

Troeven

Watou is gelegen nabij de Franse grens, niet zo ver van de kust, hoppestad Poperinge, Ieper en de Abdij van West-Vleteren. Op de hoeve is er een mooi uitzicht op de hoppevelden, het sixtusbos, Helleketelbos en het West-Vlaamse Heuvelland. Wij zijn gelegen langs het fietsnetwerk, tournée locale route, Hoppelandfietsroute en Schrevefietsroute. Streekinfo, fiets- en wandelkaarten zijn beschikbaar in de woning. Neem ook een kijkje naar onze vakantiewoning Douce Vie, www.doucevie.be. 6 kamers - 12 personen.

Arrangementen

Rust & natuur

Midweek arrangement

Poperinge

€ 450

Prijs per kamer (2p.)

Culinair genieten

Hop en Bier arragement

Poperinge

€ 465

Prijs per kamer (2p.)

Gezinsvakantie

midweek arrangement

Poperinge

€ 450

Prijs per kamer (2p.)

Wandelvakantie

seizoensarrangement

Poperinge

€ 465

Prijs per kamer (2p.)

Waar je verblijft

Contact

B&B In 't Groen

Gravendreef 9
8978 Poperinge (Watou)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Green Key
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Parking
  • Restaurant/Halfpension
  • Zwemvijver
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Ideale logie om er gezellig te vertoeven met familie of vrienden. Er is een ruime ontbijtruimte en een gezellige lounge met uitzicht op de tuin. Een grote recreatieruimte voor sportievelingen en kinderen. Iedere slaapkamer heeft een ruime badkamer.

Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied en aan een bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

In 't Groen is gelegen langs het fietsnetwerk Westhoek en het wandelnetwerk Hoppeland. Tijdens jullie verblijf kan je vrij beschikken over de netwerkkaarten en de uitgewerkte routes die de B&B passeren. Ruime fietsberging met oplaadpunt.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

In 't Groen is gelegen langs het fietsnetwerk Westhoek en het wandelnetwerk Hoppeland. Tijdens jullie verblijf kan je vrij beschikken over de netwerkkaarten en de uitgewerkte routes die de B&B passeren. Ruime fietsberging met oplaadpunt.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 7 kamers voor 2 personen
  • 3 kamers voor 3 personen
  • 1 kamer voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 27

Praktische informatie

Check-in: 17:00 - 20:00

Check-out: 09:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk