B&B Lomolen

Welkom bij Kathleen & Francis Huysman
B&B
Erkend

Richtprijs € 144

Prijs per kamer (2p.), per nacht

3 beoordelingen Boek je verblijf

Relax body & mind bij telgen van de Huysmanhoeve! Wees Welkom!

Ligging

Op raakvlak van Meetjesland, Leiestreek en Brugse Ommeland. Ideaal gelegen om dagenlang te fietsen en te wandelen. Vlakbij Gent, Brugge en de Kust. Ook de Westhoek is vlot bereikbaar van hieruit. Laat je verrassen door de mooie streek, waar parken, bossen en kastelen betoverend mooi zijn. Ook langs de vele kanalen fietsen brengt je een verrassend mooi beeld van het vlakke Vlaanderen.

Logies

Bij ons geniet je van rust en ruimte. Er zijn 3 ruime comfortabele rustige kamers telkens voorzien van een private badkamer 'en suite'. Om na een daguitstap nog rustig te genieten is er de mooie zitkamer met bar en aansluitend terras. Er is ook een grote tuin, toegankelijk voor het plukken van een bloemetje of wat verse besjes. Elke dag serveren we een ontbijtbuffet met lekkere gezonde huisgemaakte broodjes, allerlei beleg, koffie/thee, fruit, ... Al onze kamers zijn voorzien van kwalitatieve boxspring bedden (180/200 - 90/200), tv, wifi. Onze fietsberging is veilig en gratis te gebruiken. Voor je auto is er voldoende gratis parking voorzien op het domein.

Troeven

Kathleen is jullie B&B-gastvrouw en is ook Life en Loopbaancoach. Kathleen is een empathische en bevlogen coach met vooral ervaring in levensvragen en loopbaanvragen. Gebruik van de VDAB-loopbaancheque is hierbij zeker mogelijk op afspraak. Kathleen biedt een degelijke coaching aan en in combinatie met de rust die de B&B uitstraalt resulteert dit in een zichtbare vooruitgang, inzichten worden verworven, ook moeilijkere thema's zijn bespreekbaar. Een verademing voor de persoon die met vragen zit. Coachingsessies zijn tijdig vooraf te boeken. Mail naar kathleen@coachjelevennu.be of naar stay@lomolenlogies.be voor extra info en prijsvoorwaarden omtrent de persoonlijke coaching. Op vraag en tegen betaling: Coachingsessie(s), picknick, glutenvrij ontbijt, HP. 

Arrangementen

Fietsvakantie

LEIE & MEETJES PER FIETS

Aalter

€ 258

Prijs per kamer (2p.)

Rust & natuur

Relax, geniet en ontdek !

Aalter

€ 258

Prijs per kamer (2p.)

Waar je verblijft

Contact

B&B Lomolen

Lomolenstraat 112
9880 Aalter (Lotenhulle)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

3 ruime kamers met luxebed (180/200) en 'en suite' privébadkamer. Wifi en tv op de kamers, gezellige bar en living. Restaurants nabij. Op aanvraag: picknick, HP, GV, streekbier, wijn, derde/vierde bed in de kamer. Gratis parking, fietsberging.

Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt in een natuurlijk gebied en nabij bosomgeving 'Kasteel van Poeke' , de ideale plek om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Gelegen op het raakpunt van Leiestreek, Brugse Ommeland en Meetjesland! Ideale vlakke fietsregio met knooppuntensysteem. Perfect om te fietsen, wandelen en heerlijk relaxen in de nabij gelegen kasteeldomeinen, bossen, leuke dorpscafés en restaurants.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Gelegen op het raakpunt van Leiestreek, Brugse Ommeland en Meetjesland! Ideale vlakke fietsregio met knooppuntensysteem. Perfect om te fietsen, wandelen en heerlijk relaxen in de nabij gelegen kasteeldomeinen, bossen, leuke dorpscafés en restaurants.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
  • 1 kamer voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 9

Reviews

5/5 - 3 beoordelingen

5

september 2014

Wij waren zeer verrast door de verwelkom door de gastvrouw. SUPPER
We voelden ons direckt thuis, de kamer was zeer goed.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad.
Aan iedereen die overweegt om een fietstocht of een wandeling met overnachting een adres
B&B lomolen.

5

september 2013

Super gastvrouw, heerlijk ontbijt, zeer rustig gelegen.
Deze zomer voor een tweede maal in de B&B verbleven en bij gelegenheid gaan we opnieuw terug.

Praktische informatie

Check-in: 17:15 - 21:00

Check-out: 07:30 - 10:30

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Lomolen B&B verkiest verblijven van minimum 2 à 3 nachten, op die manier proberen we een steentje bij te dragen aan het milieu. Om dit langer verblijven te stimuleren daalt de prijs bij verblijven van 2 en 3 nachten en langere verblijven. Een win-win voor de gast en voor het milieu!

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk