Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Header Gistel
Alle artikels

Kom tot rust in Gistel

Gistel biedt ruimte voor rust, heerlijke fietsen en historische sites. Je kan je inleven in het molenaarsleven op de Oostmolensite, de geschiedenis van de heilige Godelieve ontdekken in Abdij Ten Putte en fietsen langs een oude spoorlijn. Om helemaal tot rust te komen, is een verblijf bij B&B Nieuwhof een echte aanrader. 

Ontdek in de buurt

Tips voor trips in de omgeving

  • De Oostmolensite herbergt een vernuftige eeuwenoude graan- en oliemolen, een bezoekerscentrum en een gezellige bistro. 
     
  • De schilderachtige Abdij ten Putte is niet alleen een trekpleister voor bedevaarders. Ook wie op zoek is naar rust of het verhaal van de heilige Godelieve van Gistel, zal een bezoek waarderen.
     
  • De spoorlijn die Torhout vroeger met Oostende verbond, is nu omgevormd tot een fietsparadijs. De Groene 62 is een 22 kilometer lang autovrij fietstraject door bossen en polders. 

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in