Thuisje Tierlantijn

Welkom bij Els en Franky
Vakantiewoning
Erkend

Vakantiewoning Thuisje Tierlantijn Overmere met zwembad en jacuzzi

Ligging

Gelegen in de rustige landelijke omgeving van Berlare-Overmere, op 1 km van het toeristische Donkmeer en Provinciaal domein Nieuwdonk met talrijke ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud.

Logies

Wees welkom bij Els en Franky in Thuisje Tierlantijn, een charmant en goed uitgerust vakantiehuisje voor 6 personen in Berlare vlak bij het Donkmeer. Een verwarmd seizoensgebonden buitenzwembad met lounge én een jacuzzi voor zes personen zijn onze belangrijkste troeven. In ons huisje is een breedbeeldtelevisie aanwezig en gratis wifi. De kleine tuin is volledig omheind en biedt de nodige privacy.

Troeven

Daarmee voorziet Thuisje Tierlantijn alles om met familie of vrienden een perfecte vakantie of weekendje zonder zorgen te beleven. Geniet er van de rustige omgeving die Scheldeland biedt en profiteer van de vele wandel- en fietsroutes rond het Donkmeer, langs de Schelde en de Kalkense Meersen. Vlakbij is ook het Provinciaal domein Nieuwdonk, een must voor waterpret en speelmogelijkheden voor groot en klein. Of misschien ga je liever bootje varen op het Donkmeer en genieten van de plaatselijke terrasjes en eetgelegenheden.

Arrangementen

Fietsvakantie

Boerenkrijgfietstocht(en)

Berlare

€ 65

Prijs per persoon

Waar je verblijft

Contact

Thuisje Tierlantijn

Mosseveldstraat 26
9290 Berlare (Overmere)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Het nabijgelegen Donkmeer, Provinciaal domein Nieuwdonk, Kalkense Meersen en Scheldeland bieden een waaier van mogelijkheden voor wandelaars. Wandelroutes met knooppunten vind je in onze infohoek. Na je tocht kan je lekker nagenieten en ontspannen in onze 6-persoons jacuzzi! Meer moet dat niet zijn!
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Het nabijgelegen Donkmeer, Provinciaal domein Nieuwdonk, Kalkense Meersen en Scheldeland bieden een waaier van mogelijkheden voor fietsers. Verschillende knooppuntroutes beschikbaar in ons infohoekje!
Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Thuisje Tierlantijn is een charmant, goed uitgerust vakantiehuisje voor 6 personen met verwarmd seizoensgebonden buitenzwembad (mei-september) en jacuzzi in een rustige, landelijke omgeving met het toeristische Donkmeer en Provinciaal domein Nieuwdonk in de onmiddellijke buurt. Ideaal voor een leuk ...
Koppel zoent elkaar op het strand

Met z'n tweetjes

Ons rustieke en romantische vakantiehuisje biedt veel privacy in loungehoek, zwembad en buitenjacuzzi. De plaatselijke Berlaarse horeca in de buurt verwent je graag met culinaire lekkernijen en lekkere drankjes.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 6 personen
    • 1 kamer voor 2 personen
    • 1 kamer voor 4 personen
    • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 6

Praktische informatie

Check-in: 17:00 - 00:00

Check-out: 11:00 - 00:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk