Lavendine pure

Welkom bij Daniël en Tine
B&B
Erkend

Richtprijs € 140

Prijs per kamer (2p.), per nacht

1 beoordeling Boek je verblijf

Relax B&B Lavendine Pure... puur Genieten!

Ligging

In de groene omgeving van Genk, centraal in Limburg , een heerlijke plek middenin het land van 1001 wijers, Natuurpark Hoge Kempen, Bokrijk, de steenkoolmijnen van Limburg, ... Lavendine Pure ligt kortbij Hasselt, Maastricht en Maasmechelen Outlet Village. Overal rondom ons vind je cultuur en historische monumenten, het boeiende Limburgse mijnverleden vind je terug in verleden, heden en toekomst. Vanuit en rondom Lavendine Pure kan je eindeloos wandelen en fietsen. Fietsen door het water ligt op een steenworp van de B&B, Fietsen door de heide op fietsafstand, een goeie fietstocht verder kom je bij Fietsen door de Bomen.

Logies

Landelijke ecologische romantische ruime kamers, luxueuze boxsprings, gezellige zithoek met flat screen tv, badkamer met (inloop)douche en/of bad, apart eco-toilet. Zithoekjes op terras en tuin, heerlijke ecologische zwemvijver met gezellige zithoekjes, om nóg meer te genieten van onze natuur, omgeving en van elkaar! Elke ochtend een biologisch en regionaal ontbijtbuffet. De B&B beschikt over een gratis parking. Je kan je elektrische wagen laden via een laadpaal op onze parking. Fietsen kan je veilig stallen in de overdekte en afgesloten fietsenstalling en elektrische fietsen kan je er laden. Wij bieden ook een gastenverblijf met volledig ingerichte keuken en privé terras aan (Kamiele, max 4 personen).

Troeven

 • Sfeervolle ruime kamers 
 • Landelijk ingerichte privé wellness met veel faciliteiten 
 • wellness en relax
 • Holistische massages 
 • Elektrische laadpaal 
 • Overdekte en afgesloten fietsenstalling 
 • Natuurlijke zwemvijver en heerlijke tuin 
 • Pal tussen de natuur, centraal gelegen in midden- Limburg 
 • Natuurreservaat 'De Maten' 
 • Vlakbij Bokrijk en 'Fietsen door het water' 
 • Middenin de natuur 
 • Verschillende restaurants op wandel- en fietsafstand 
 • Vlakbij stad Hasselt 
 • 2000 km fietswegen met knooppuntennetwerk

Arrangementen

Wellness & relax

Vier de liefde...met z'n tweetjes bij Lavendine Pure!

Genk

€ 338

Prijs per kamer (2p.)

Waar je verblijft

Contact

Lavendine pure

Volmolen 57
3600 Genk (Genk)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Parking
 • Zwemvijver
Rust & natuur

Rust & natuur

Lavendine Pure ligt in het hart van Limburg, in het groene Genk, vlakbij Bokrijk en Hasselt. 'Fietsen door het water kan je vlakbij onze B&B meemaken, ook 'Fietsen door de heide' is vlakbij. Of je nu fietsend of wandelend tot rust wil komen, cultuur opsnuiven, shoppen, bourgondisch genieten, ...

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Lavendine Pure ligt middenin het mooie Limburgse fiets- en wandelnetwerk. Het is de ideale uitvalsbasis om het groene Genk & Limburg te ontdekken! Ontdek natuurreservaat de Maten, land van 1001 Vijvers, het Natuurpark Lage Kempen, Bokrijk...

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Lavendine Pure ligt middenin het mooie Limburgse fiets- en wandelnetwerk. Het is de ideale uitvalsbasis om het groene Genk & Limburg te ontdekken! Lavendine Pure is een erkend fietsenlogies, je kan er (elektrische) fietsen huren, mtb's, je zelf meegebrachte fiets veilig plaatsen in de fietsen...

Zicht op historisch centrum

Citytrip

Sfeervol flaneren over de (Zuiderse) markten en winkelen in shoppingsteden Genk, Hasselt, Maasmechelen Village, Maastricht. Op culinair vlak kan je hier de ene gastronomische topper na de andere ontdekken, met als extra troef: gezelligheid!

Capaciteit van het logies

Indeling:
 • 4 kamers voor 2 personen
 • 1 kamer voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 12

Reviews

5/5 - 1 beoordeling

Praktische informatie

Check-in: 16:30 - 22:00

Check-out: 08:00 - 10:30

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Een annulering van een verblijf is voor niemand leuk. Niet voor onze gasten die zich verheugen op wat quality-time, maar ook niet voor ons. Wij hebben immers een kamer vrijgehouden die we op korte termijn niet meer kunnen verhuren. Goede afspraken maakt goede vrienden. Daarom hanteren wij volgende afspraken:

 • Bij een annulering of wijziging tot 4 weken voor het geplande verblijf, kan je je verblijf annuleren of wijzigen. Uiterlijk 4 weken voor je aankomstdag dien je je geboekte verblijf te betalen. Het betaalde bedrag wordt niet terugbetaald, maar in een tegoed omgezet. Er wordt in dit geval een administratieve kost in rekening gebracht van 25 euro. 
  Dit tegoed heeft geen einddatum, je kan bij ons komen genieten zodra het je lukt. Enkel in de week tussen Kerst en Nieuwjaar, en in de week van Valentijn nemen we geen verplaatste reservaties aan.
 • Bij een annulering of wijziging van minder dan 4 weken voor het geplande verblijf, brengen we 50% van de totale verblijfkost in rekening. Vermits je uiterlijk 4 weken voor je aankomst je verblijf dient te betalen, betalen we in dit geval 50 % terug van de verblijfskost. Wanneer je een medisch attest (< 48 uur oud) kan voorleggen, waaruit blijkt dat je niet kan genieten van je verblijf ten gevolge van ziekte van jezelf of een van je inwonende gezinsleden, kan je je verblijf verplaatsen. In dit geval rekenen wij een administratieve kost aan van 25 euro. Je kan je verblijf dan verplaatsen naar een andere datum, behalve naar de week tussen Kerst en Nieuwjaar en naar de week waarin Valentijn valt.
 • Bij een annulering of wijziging van minder dan een week voor het geplande verblijf, brengen wij de volledige verblijfkost/wellnessreservatie in rekening. Ook bij redenen die onvoorzien zijn. 
 • Wanneer je een medisch attest (< 48 uur oud) kan voorleggen, waaruit blijkt dat je niet kan genieten van je verblijf ten gevolge van ziekte van jezelf of een van je inwonende gezinsleden, kan je je verblijf verplaatsen. In dit geval rekenen wij een administratieve kost aan van 25 euro. Je kan je verblijf dan verplaatsen naar een andere datum, behalve naar de week tussen Kerst en Nieuwjaar en naar de week waarin Valentijn valt.
 • Wanneer je je verblijf onderbreekt, of om welke reden dan ook vroeger vertrekt dan voorzien, dien je het volledige verblijf te betalen.

Bij het niet nuttigen van een ontbijt, kan er eveneens geen terugbetaling gevraagd worden.

Belangrijk! 

Wanneer je je verblijf dient te annuleren omwille van ziekte, passen we een bijzondere regeling toe. We vragen je dan een recent medisch attest voor te leggen van minder dan 48 uur oud, van jezelf of een van je inwonende gezinsleden. Je kan in deze situatie je verblijf kosteloos verplaatsen. Het betaalde bedrag wordt niet terugbetaald, maar in een tegoed omgezet. Er wordt in dit geval een administratieve kost in rekening gebracht van 25 euro.

Dit tegoed heeft geen einddatum, je kan bij ons komen genieten zodra het je lukt. Enkel in de week tussen Kerst en Nieuwjaar, en in de week van Valentijn nemen we geen verplaatste reservaties aan.

Deze regeling geldt bij ziektes en ongevallen. 

Deze regeling geldt niet voor niet-inwonende gezinsleden. 

We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten, dit kan je doen bij je bank of bij je verzekeringsmaatschappij.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk