Hof van Eeden

Camping
Erkend

Prijs per woning

€ 24 — Prijs per accommodatie (4p.), per nacht
Boek je verblijf

Welkom op onze kind- en fietsvriendelijke camping

Ligging

Hof van Eeden is een rustig, goed uitgeruste familiecamping, gelegen in de Zuiderkempen te Heultje-Westerlo, ook wel de 'Parel der Kempen' genaamd. Het is dé ideale plek voor wie houdt van rust, wandelen of fietsen. Op een boogscheut van Hof van Eeden liggen bruisende steden als Brussel, Antwerpen, Leuven, Diest, Lier en Mechelen. Steden waar altijd wel wat te beleven valt en die een schat aan kunstwerken, musea en oude gebouwen herbergen. De abdijen van Averbode en Tongerlo, met het beroemde retabel van 'Het Laatste Avondmaal', zijn zeker een bezoek waard. Het bedevaartsoord Scherpenheuvel, het Schedelmuseum, een daguitstap naar het pretpark Bobbejaanland, een bezoek aan het Sprookjesbos, een binnenspeeltuin of een manège behoren ook tot de mogelijkheden.

Logies

Bij een kort verblijf kan je kiezen tussen een standplaats, kampeerhut of stacaravan. Een kampeerhut is geschikt voor 4 personen. De ruime stacaravans hebben 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden). Ze beschikken over een wc, lavabo en douche, leefruimte met verwarming, tv en ingerichte keuken. Buiten zijn er terrasmeubelen aanwezig. Je dient dus enkel nog lakens handdoeken en toiletgerief mee te brengen. Indien je met je eigen tent, caravan of mobilhome komt, is het mogelijk om je viervoeter mee te brengen. In de kampeerhutten en stacaravans zijn huisdieren niet toegestaan.

Troeven

Het hele terrein wordt bewaakt, is voorzien van asfaltwegen en is de hele nacht verlicht. Er is ook een café-taverne en frituur (ook meeneem) aanwezig evenals een uniek restaurant om je eens lekker te laten verwennen in de sfeer van een sprookje met Oosterse weelde en rust. De kinderen vinden hun gading in de speeltuin, bij de waterpartijen of gedurende de animatie-activiteiten. Gezelligheid is bij ons troef, zowel voor jong als minder jong. Hof van Eeden is dé geschikte plek om je weekends en/of vakantie door te brengen of als vertrekpunt om de omgeving te bezoeken! De camperplaatsen, kampeerplaatsen en trekkershutten blijven het volledige jaar beschikbaar.

Waar je verblijft

Contact

Hof van Eeden

Kempische Ardennen 8
2260 Westerlo (Heultje)

Hoe neem ik contact op?

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Honden / huisdieren toegelaten
 • Parking
 • Restaurant/Halfpension
 • Zwembad / zwemvijver (permanent)
3 mensen in een bootje met reddingsvesten aan

Actie & avontuur

Naast wandelen, fietsen en zwemmen kunnen sportievelingen op onze camping ook terecht om te vissen, te petanquen, te tafeltennissen... Bovendien is er ook een sportveld waarop nog tal van andere sporten beoefend kunnen worden.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Hof van Eeden is een echte familiecamping! Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin, het zwembad of de zwemvijver. De kleinsten hebben hun eigen zwembad met waterfontein. Tijdens het hoogseizoen zorgt ons animatieteam voor actief vermaak.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Vertrekkende vanaf Hof van Eeden kan men uren wandelen en fietsen door bossen, afgewisseld met weiden en langs de Grote Nete. Het wandelnetwerk De Merode is maar liefst 600 hectaren groot. De camping ligt ook naast het fietsknooppuntennetwerk.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Vertrekkende vanaf Hof van Eeden kan men uren wandelen en fietsen door bossen, afgewisseld met weiden en langs de Grote Nete. Het wandelnetwerk De Merode is maar liefst 600 hectaren groot. De camping ligt ook naast het fietsknooppuntennetwerk.

Capaciteit van het logies

Aantal kampeerplekken: 59
Aantal camperplaatsen: 18
Aantal accommodaties: 435
Indeling:
 • 5 accommodaties voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 2 accommodaties voor 4 personen
  • 1 kamer voor 4 personen
 • 56 accommodaties voor 4 personen
  • 1 kamer voor 4 personen
 • 354 accommodaties voor 3 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
 • 18 accommodaties voor 4 personen
  • 1 kamer voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 1386

Praktische informatie

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk