Vleugels krijgen in Knokke-Heist

Gezien op tv
Vlaanderen Vakantieland 02 mei 2023

Laura verrast voedingsdeskundige Sandra Bekkari, geboren en getogen in Oostende, met een tweedaagse in Knokke-Heist. Ze beginnen met een wandeling in Natuurpark het Zwin, waar ze alles leren over haar beroemdste inwoner: de ooievaar. In de namiddag bezoeken ze de rock ‘n roll fototentoonstelling van Rankin en ‘s avonds genieten ze samen van een eigenzinnig diner in restaurant Blanco.

Op dag twee verkennen ze Heist met de fiets. Ze rijden door natuurreservaat Sashul en proeven van hét snoepje van Heist. Calorieën die vast geen kwaad kunnen want in de namiddag gaan ze golfsurfen. Van een hoogvlieger gesproken! 

Laura en Sandra Bekkari op stap in Knokke-Heist - Aflevering 6

Zelf ook op tweedaagse in de streek?

Boek een vakantie in het luxueuze vakantiehuis ‘t Klein Keuvelhof en keuvel weg met vrienden en familie in de Knokse Polders, middenin de natuur. Of overnacht in de trendy B&B Binnenhof: rustig gelegen, overladen met kunst en vlakbij de winkelstraten van het Zoute. Liever wat tijd voor jezelf? In Hotel Albert-Plage, op 50 meter van de zeedijk, krijgen singles en alleenreizigers een speciaal tarief. Geniet op en top van de rust!

Alle logies aan de kust >