Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
Fietsen door het Water Anke
Alle artikels

Anke Buckinx Fietst dwars door het Water met dochtertje Lou

Joe-presentatrice Anke Buckinx is haar hart verloren aan de natuur in en rond Bokrijk. Het indrukwekkende fietspad door de vijvers van De Wijers, Fietsen door het Water, is zonder twijfel haar nieuwe favoriete plekje in Vlaanderen Vakantieland. En ook dat van dochter Lou.

Een fietspad van 212 meter lang en 3 meter breed. Je kan er in Bokrijk niet naast kijken! Een leuke manier om de omgeving te verkennen. Rustgevend alleen, romantisch met je partner of gezellig met je kinderen op de fiets.

Wie Fietst door het Water spot tientallen dobberende eenden en zwanen aan weerszijden van het pad. Net alsof je je in het water bevindt. Anke huurt af en toe een fiets (mét kinderzitje) om te genieten van dat mooie uitzicht. Een ontspannend ritje voor de Limburgse presentatrice, een onvergetelijke ervaring voor haar dochtertje!

Géén waterrat? Geen nood. Hoewel je rakelings langs water trapt, word je als fietser niet nat. Tenzij je er natuurlijk van houdt elkaar te plagen, zoals Anke en Lou.

Bekijk hieronder Anke’s video en geniet mee van haar favoriete plekje in Vlaanderen Vakantieland. Of trek met je gezin naar Bokrijk en oordeel zelf!

Tip: download de app Limburg Fietsparadijs. Deze gratis applicatie inspireert je met routes tussen 17 en 53 kilometer lang. De fietslussen voeren je langs de meest bijzondere plekjes van Limburg.

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in