Haerlekijn

Welkom bij Annick & Frank Haerden-Leekens
B&B
Erkend

Richtprijs € 125

Prijs per kamer, per nacht

7 beoordelingen Boek je verblijf

Onthaasting & Authenticiteit! Landelijk & comfortabel logeren!

Ligging

Gelegen op het Limburgs fietsroutenetwerk, vlak bij toegangspoorten van het Nationaal Park, Maasmechelen Village, de Steenkoolmijn-sites van Eisden en Genk. (Terhills, C-mine, Thor-Park én La Biomista!)
Onze B&B ligt in de ken van de Maasvallei, op 100 meter van de prachtige fietsknooppunten langs de Maas! Vlak parcours, met verschillende veerpontjes en bruggen, om zonder enige moeite zowel op Belgische als op Nederlandse bodem te fietsen! Zowel stroomopwaarts als -afwaarts loont zeker de moeite!
Vanop ons erf kan je ook de inspirerende tocht naar het Nationaal Park aanvatten! Leuke kleine dorpjes, afgewisseld met prachtige natuurlandschappen! Ook de ideale uitvalsbasis om de uitdagende National Park Trail af te werken!

Logies

B&B Haerlekijn is een gerenoveerde hoeve met vijf ruime gezinskamers, elk met aparte slaapkamer, salon, tv en eigen sanitair. Limburgse Bieren en -wijnen, frisdranken e.d. zijn steeds verkrijgbaar in de gezellige ontbijtruimte met zithoek en gashaard.
De rustgevende tuin met ligbedjes en schaduwbomen, het gezellig terras en de overdekte parking met fietsenstalling en Pingpongtafel vormen een echte meerwaarde!

Troeven

Gastvrouw Annick & haar man Frank ontvangen je met de beste zorgen! Alle fiets- en wandelroutekaarten en toeristische info zijn voorhanden. Rijkelijk ontbijt; persoonlijke tips op maat voor elke gast op vlak van mogelijke activiteiten, bezienswaardigheden en culinaire verwennerijen!
We hebben een speciaal arrangement i.v.m. de Lange-Afstandswandelingen in Rivierparkmaasvallei én Nationaal Park Hoge Kempen; vooral najaar en winter! Vervoer-service, lunchpakket, avondmaal, wandelkaarten en gerichte info!

Arrangementen

Fietsvakantie

Fiets- of wandelarr.

Maasmechelen

€ 375

Prijs per kamer (2p.)

Waar je verblijft

Contact

Haerlekijn

Vlasstraat 6
3630 Maasmechelen (Meeswijk)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Parking
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Wij verdelen alle mogelijke fiets- en wandelroutekaarten van RivierparkMaasvallei én het uitgestrekte Nationaal Park Hoge Kempen. Persoonlijke en inspirerende tips van de uitbaters! Overdekte carport, fietsenstalling en -verhuur! National Park-Trail!

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Wij verdelen alle mogelijke fiets- en wandelroutekaarten van RivierparkMaasvallei én het uitgestrekte Nationaal Park Hoge Kempen. Persoonlijke en inspirerende tips van de uitbaters! Overdekte carport, fietsenstalling en -verhuur! National Park-Trail!

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Wij beschikken over ruime familiekamers met 3, 4 of zelfs 5 slaapplaatsen. Ruimte voor 12 tot 18 personen! Leuke tuin met ligbedjes, schommel en trampoline, gezellig terras en goedgevulde ijskast in de gemeenschappelijke ontbijtruimte! Ruime carport.

Zicht op historisch centrum

Citytrip

Uitzonderlijke ligging op fietsafstand van Maasmechelen Village (Outlet Shopping); winkelsteden als Hasselt, Genk, Maastricht, Aken, Roermond (Designer-Outlet) op aanvaardbare afstand (30 à 40 min. met de wagen)!

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 5 kamers voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 20

Reviews

4,7/5 - 7 beoordelingen

4

nina thienpont

maart 2023

5 vriendinnen voelden zich 4 dagen ontvangen als Princessen. Gewoon de max op alle vlakken. Danke voor alle moeite om ons het 'thuisgevoel' te geven. Meer dan geslaagd.

Antwoord logies:

Dag Nina & vriendinnen, dankjewel voor je lovende woorden!
Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van het verblijf bij ons, en natuurlijk ook van de lange wandelingen in de uitgestrekte natuur van ons Nationaal Park Hoge Kempen!!
Graag tot later, natuurlijk!! Groetjes Annick en Frank @Haerlekijn B&B, Maasmechelen.

5

Urbain Timmermans

mei 2021

Schitterende B&B en fantastisch gastheren.
Gewoon een aanrader.
Dank u wel voir alles, Annick & Frank ️.
Chantal en Urbain

Praktische informatie

Check-in: 15:30 - 23:00

Check-out: 08:00 - 11:30

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk