De Beiaard

Welkom bij Chantal & Johantal en Johan
Hotel
superior
Erkend

Richtprijs € 125

Prijs per kamer (2p.), per nacht

Boek je verblijf

Eat, drink and sleep

Ligging

Het Hotel & Brasserie, op de Markt van Torhout, ligt op een 25 km van Oostende, Brugge, Ieper & Diksmuide. De perfecte uitvalsbasis om te fietsen en wandelen in het groen. Ontdek het Brugse Ommeland, de Westhoek, de Kust en de Leiestreek en geniet van de volle fauna en flora. Laat je verwonderen door het rijk verleden van de stad. De binnenstad van Torhout beschikt over een rijk cultuurhistorisch aanbod. Ieder monument - van het stadhuis over het Huis Bekaert tot het oud Vredegerecht - beschikt over een anekdote waarbij heden en verleden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Andere bezienswaardigheden herinneren je dan weer aan belangrijke Torhoutenaren.

Logies

Je overnacht in één van de 7 dubbele kamers van het 2-sterren superior Hotel Brasserie De Beiaard. De kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie en gratis internet. De Brasserie is gesloten op dinsdag en donderdag. Men kan die dagen lekker genieten van de lokale restaurants op de Markt.

Troeven

Wij hebben tal van troeven: Torhout is een kleinschalige stad in het Brugse Ommeland die jong en oud weet te boeien. Zijn aangename binnenstad verwondert en zijn vele monumenten laten je de geschiedenis (her)beleven. Gastvrijheid en flexibiliteit naar het ontbijt toe en het genieten zelf. De klassieke keuken en vakmanschap primeren bij ons. Je wordt ontvangen door Chantal en Johan.

Arrangementen

Fietsvakantie

4-daagse fietsarrangement

Torhout

€ 295

Prijs per persoon

Fietsvakantie

6-daagse fietsarrangement

Torhout

€ 370

Prijs per persoon

Waar je verblijft

Contact

De Beiaard

Markt 2
8820 Torhout

Hoe neem ik contact op?

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Restaurant/Halfpension
Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

Je wordt hartelijk ontvangen door Chantal en Johan. De genieters kunnen in onze gezellige en sfeervolle brasserie genieten van een dag- of Beiaardmenu of à la carte. Een streekbiertje of een hapje aan de bar of op ons zonnige terras.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Chantal en Johan zien het als een uitdaging om van uw verblijf een beleving te maken. Daarbij horen tal van troeven om er op uit te trekken in de streek van Torhout, het Brugse Ommeland, de Westhoek en de Kust. En niet te vergeten: het Genieten zelf!

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Chantal en Johan zien het als een uitdaging om van uw verblijf een beleving te maken. Daarbij horen tal van troeven om er op uit te trekken in de streek van Torhout, het Brugse Ommeland, de Westhoek en de Kust. En niet te vergeten: het Genieten zelf!

Koppel zoent elkaar op het strand

Met z'n tweetjes

Een aperitiefje aan de bar gevolgd door culinair tafelen in Brasserie De Beiaard. Er even tussenuit met zijn tweetjes, ontspannen zonder wifi en genieten van elkaars gezelschap. Dit alles wordt verzorgd door gastvrouw Chantal.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 7 kamers voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 14

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 21:30

Check-out: 09:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

  • Bij annulering of wijziging tot 3 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. 
  • Annulatie door ziekte of familiale redenen wordt het bedrag teruggestort met een geldig bewijs, gelieve een geldig bewijs op te sturen of mailen.
  • Bij annulering buiten deze termijn wordt het voorschot behouden voor de geleden schade
  • Als u niet komt opdagen (no-show), wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk