Knuscabin

Welkom bij Knuscabin
Vakantiewoning
Aangemeld

Richtprijs € 299

Prijs per woning (6p.), per nacht

Boek je verblijf

Knuscabin! Het Zweden in België

Ligging

Knuscabin ligt in de vallei van de Visbeek in Wechelderzande. Dit is een uitermate gevarieerd natuurgebied. Moerasbossen, kwelrijke hooilanden, droge en natte heide . Je komt het er allemaal tegen! Er starten verschillende wandelingen op 100 meter van Knuscabin. De Warandeplas is een omvangrijke waterpartij die ligt tussen de bossen van Rollekensbergen en de Visbeekvallei. Het is een prachtige locatie om te wandelen, te fietsen en van de natuur te genieten.

Logies

Wil je overnachten midden in de natuur in een modern ingerichte cabin? Genieten van een hottub onder de bomen of een gezellige avond rond de vuurschaal. Onze cabin is toegankelijk is tot 6 personen. Bed- en badlinnen zijn voorzien, zelfs zeep van RainPharma is aanwezig om een totaal relaxgevoel te hebben. Het hout voor de hottub, vuurschaal en de Outr Plancha is inbegrepen. Je kan het hele jaar door boeken op eender welke dag, telkens met een minimum verblijf van 2 nachten. Kom met je partner, je gezin of je vrienden vertoeven en genieten in de bossen.

Troeven

Knuscabin ligt niet op een groot vakantiepark, je kan er dus genieten van de rust en de natuur. Je bent op 100 meter van het begin van het natuurgebied waar je leuke wandelingen kan maken of fietsen.
Wil je liever rond de cabin blijven? Geniet dan van de hottub in het midden van het bos. Er staat ook een Outr Plancha waar je zelf je vlees of groenten kan op klaarmaken om dan buiten te genieten op de picknickbank.
' S avonds kan je voor de gezelligheid altijd de vuurschaal aansteken om marshmallows te roosteren.
Alle comfort is ook aanwezig: bed- badlinnen, opgemaakte bedden, zepen van RainPharma, hout voor te stoken, er is aan alles gedacht!
Wil je een totale beleving, bieden we ook ontbijtservice of een bbq pakket aan.

Arrangementen

Gezinsvakantie

Weekend in Knuscabin

Lille

€ 600

Prijs per woning

Waar je verblijft

Contact

Knuscabin

Visbeekbaan 61
2275 Lille (Wechelderzande)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Overnacht midden in de natuur in een modern ingerichte cabin! Geniet van de hottub onder de bomen of een gezellige avond rond de vuurschaal. Onze cabin is toegankelijk tot 6 personen. Voor de kinderen hebben we een uniek stapelbed voor 3!

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

De vallei van de Visbeek is een enorm natuurgebied met droge en natte heide. Er starten verschillende wandelingen op 100 meter van Knuscabin. De Warandeplas is een must-see voor elke wandelaar! Mountainbikers kunnen hier ook crossen door het zand!

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

De vallei van de Visbeek is een enorm natuurgebied met droge en natte heide. Er starten verschillende wandelingen op 100 meter van Knuscabin. De Warandeplas is een must-see voor elke wandelaar! Mountainbikers kunnen hier ook crossen door het zand!

Twee vriendinnen in badjas genieten van een kopje thee

Wellness & relax

Wil je relaxen aan de cabin zelf? Geniet dan van de hottub die in het midden van het bos staat. Je kan genieten van de rust en de sterrenhemel bewonderen. In de cabin maken we gebruik van zepen van RainPharma om nog meer een wellnessgevoel te geven.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 6 personen
    • 1 kamer voor 2 personen
    • 1 kamer voor 4 personen
    • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 6

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 20:00

Check-out: 07:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk