Gezien de verstrenging van de maatregelen, zijn een deel van de tips op deze site momenteel niet toegankelijk. Hou alle maatregelen met betrekking tot je reis in de gaten via info-coronavirus.be.
plan bier

Over Vlaanderen Vakantieland

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder de partners binnen de toerismesector in Vlaanderen samenwerken om het toerisme in Vlaanderen intens te promoten.  Die partners zijn: de 5 Vlaamse provincies, de Kunststeden, de vzw Logeren in Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen

Samen willen ze Belgen warm maken om op reis te gaan in eigen land.  Volgens cijfers* zijn Belgen goed voor 69% van alle vakantieovernachtingen in het Vlaams Gewest. In absolute cijfers gaat het om 16,2 miljoen overnachtingen. Dit binnenlands toerisme levert de sector naar schatting een jaarlijkse omzet van 1,2 miljard euro op.

Vlaanderen Vakantieland biedt een platform vol inspiratie over wat je kan gaan doen, hoe je op vakantie kan gaan, en waar je kan overnachten in eigen land. Daarbij verwijzen we maximaal en zonder commissie door naar de uitbaters zelf.  Uitbaters dragen niet – zoals bij andere platformen – bij per boeking.  Op die manier bieden we een alternatief, geven we ondernemers meer zuurstof en/of lagere prijzen voor de consument.

 

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waaronder het toerisme in Vlaanderen gepromoot wordt bij een breed publiek.

Vlaanderen Vakantieland

Diestsevest 40
3000 Leuven

info@vlaanderenvakantieland.be

Tel:+32 (0)16 28 60 35
Fax:+32 (0)16 28 60 35

Volg ons voor meer inspiratie

Vlaanderen Vakantieland is geregisseerd door deze partners

logeren in