Zente

Welkom bij Bart en Gwenda
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 640

Prijs per woning (6p.), weekend

Boek je verblijf

Welkom in Zente ... Kom relaxen en ontdekken in Sint-Laureins

Ligging

Zente is gelegen in een van de laatste stiltegebieden in Vlaanderen en de streek is een echt wandel- en fietsparadijs. Sint-Laureins is vooral gekend voor zijn kreken, een uitgestrekt natuurgebied waar tal van wilde vogels broeden. Het ligt vlak aan de Nederlandse grens en fungeert als toegangspoort tot de uitgestrekte polders. Men zegt soms wel dat Sint-Laureins aan het einde van de wereld ligt, zo verstillend is het er. Toch ligt het vlakbij enkele bezienswaardige steden én de kust! Zo ligt Sint-Laureins op ongeveer 30 minuten van de historische steden Gent en Brugge, en 20 minuten van de kust: Knokke, Damme, Cadzand en het idyllische stadje Sluis.

Logies

Zente verwijst naar Sente, zoals Sint-Laureins in de lokale volksmond wordt genoemd. Oorspronkelijk bedoeld als klein chaletje met sauna, is Zente uiteindelijk gegroeid tot een ruim en sfeervol ingerichte vakantiewoning met eigen wellness ruimte. Zowel het ontwerp, de bouw als de volledige inrichting van de woning en wellness werden gerealiseerd door gastheer Bart. De woning is volledig opgetrokken in hout wat resulteert in een knus gevoel en een laag energieverbruik. De keuze van natuurlijke materialen zorgt ervoor dat de vakantiewoning een oase is van rust en stilte waar je werkelijk zen van wordt. De woning is standaard voor 6 personen (+ 2 extra).

Troeven

In onze vakantiewoning is alles aanwezig om in alle comfort te genieten van een welverdiende vakantie. Bij mooi weer is het zalig om te fietsen en te wandelen in de omgeving. Is het weer iets minder of wil je een dagje lekker chillen en jezelf verwennen, geniet dan kunt van onze uitgebreide wellness faciliteiten. Het gelijkvloers van de vakantiewoning is ingericht als wellness met kleedkamer, ruime relaxruimte, Cedersauna met combioven (bio/Fins), betegelde Oosterse hamam, dubbele douche en voetbadje. Heerlijk is het om na een saunabeurt buiten in de private binnentuin af te koelen onder de kantelemmer of in het koude dompelbad. Vanuit de loungezetels kan je een oogje in het zeil houden op de smeulende BBQ. Bewonder voor het slapengaan de sterrenhemel vanuit de jacuzzi. Hmmmmm! Reserveren kan enkel rechtstreeks via www.zente.be.

Waar je verblijft

Contact

Zente

Smissestraat 29A
9980 Sint-Laureins (Sint-Laureins)

Hoe neem ik contact op?

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Onze vakantiewoning ligt gelegen in één van de laatste stiltegebieden in Vlaanderen waar het tussen de talrijke kreken heerlijk wandelen en fietsen is. Een bezoekje met de fiets aan Brugge, Damme of Sluis zijn perfect als daguitstap te organiseren.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Onze vakantiewoning ligt gelegen in één van de laatste stiltegebieden in Vlaanderen waar het tussen de talrijke kreken heerlijk wandelen en fietsen is. Een bezoekje met de fiets aan Brugge, Damme of Sluis zijn perfect als daguitstap te organiseren.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Zente is een ruime vakantiewoning met alle comfort om met het hele gezin te ontspannen en tot rust te komen. In de gezellige binnentuin kunnen onze gasten in onze loungeset in alle privacy genieten van een aperitiefje terwijl de BBQ zijn werk doet.

3 mensen in een bootje met reddingsvesten aan

Actie & avontuur

YOGA ... ? Gastvrouw Gwenda is yoga docente en geeft ook Thaise massage. Naast groepslessen yoga in Gent geeft ze privéyoga en Thaise massage aan huis. Onze gasten kunnen ook tijdens hun verblijf een privé-/groepsyogasessie of Thaise massage boeken.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 6 personen
    • 3 kamers voor 2 personen
    • 2 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 6

Praktische informatie

Check-in: 17:00 - 21:00

Check-out: 11:00 - 12:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Annuleren:

Voor alle reservaties gelden de annuleringsvoorwaarden volgens het door u gekozen boekingskanaal:

Website Zente, Logeren in Vlaanderen, Booking.com, Fairbnb of Airbnb.

Verplaatsen van een reservatie:

Voor het verplaatsen van een reservatie geldt dezelfde regeling: de annuleringsvoorwaarden zijn dezelfde als bij het annuleren van een reservatie. Verplaats uw reservatie voor het begin van de annuleringsperiode om kosten te vermijden.

Annuleringskosten:

  • Tot 21 dagen voor de aanvang van de huurperiode*: Volledige restitutie** min administratieve kost van € 20,00
  • Van 21 dagen tot 7 dagen voor de aanvang van de huurperiode*: 50% restitutie**
  • Vanaf 7 dagen tot de aanvang van de huurperiode*: 0% restitutie**

*Met aanvang van de huurperiode wordt het uur van inchecken bedoeld: 17u00

**De restitutie is van toepassing op het totale bedrag van de reservatie.

Indien bij overmacht de eigenaar genoodzaakt is tot annulering van de al gehuurde vakantiewoning, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder. Het reeds betaalde bedrag zal onmiddellijk worden teruggestort aan de huurder. De huurder heeft geen ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag.

Uw annulering dient schriftelijk te gebeuren via post of per mail.

Omdat het verbruik van water, elektriciteit en aardgas variabel is volgens de seizoenen, de bezettingsgraad van de wellness en de behoeften van de gast(en), is dit niet in de huurprijs inbegrepen. Het verbruik wordt op het einde van uw verblijf afgerekend.

Bij aankomst wordt een borg van €300,00 aangerekend, Indien we na de schoonmaak geen schade vaststellen en alle ander kosten zijn voldaan, wordt de borg terugbetaald. Dit ten laatste 5 dagen na uw vertrek.

Deze borg is integraal voor de woning en wordt niet verrekend met eender welke andere kost!

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk