Vakantiehuis Maison Paula

Welkom bij Mieke en Peter
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 800

Prijs per woning (10p.), week

Boek je verblijf

VAKANTIEHUIS MAISON PAULA

Ligging

Een apart, charmant vakantiehuis in het dorpscentrum van Merksplas. Of het nu gaat om de boodschappen, een hapje eten in één van de vele restaurants of eetgelegenheden, een speelpleintje voor de kinderen, het openbaar vervoer, … alles is vlot te bereiken op wandelafstand van het huis.

Logies

Dit aparte huis staat midden in het dorpscentrum op een terrein van ongeveer een 750 m². De omheinde tuin is door de oorspronkelijke eigenaars met liefde ontworpen en is een plek van rust voor iedereen. Ook binnen is er veel tijd gemaakt om er een gerieflijke, warme woning van te maken. De kamers zijn groot, de kasten ruim en aan alle comfort werd gedacht. De kleintjes kunnen veilig rondkruipen en hebben een eigen stoel en box. De tieners hebben een pingpongtafel en een voetbaltafel ter beschikking. Er is ook Wi-Fi uiteraard! In de keuken is alle materiaal aanwezig, van klopper tot mixer tot flessen- en blikopener. Voor wie graag rustig de krant leest, is er een apart zitgedeelte dat geïntegreerd is in de woonkamer. Wie zich in de slaapkamers bevindt, heeft toch contact met de personen beneden via de raampjes boven in de eetruimte.

Troeven

Merksplas is een agrarische gemeente vlak aan de Nederlandse grens waar, naast sportmogelijkheden, veel rust en groen te vinden is. De gemeente is vooral bekend om zijn grote Landlopers kolonie waarin een aantal gebouwen als monument beschermd zijn. Naast dit erfgoed, waarbij men ook Wortel kolonie mag rekenen [samen meer dan 1000 ha!], zijn er in de omgeving, naast het Turnhouts vennengebied, nog enkele natuurreservaten waar liefhebbers kunnen genieten van de inheemse fauna en flora. Verder is er aansluiting op verschillende fiets- en mountainbikeroutes en wandelroutes.

Waar je verblijft

Contact

Vakantiehuis Maison Paula

Vredestraat 9
2330 Merksplas

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Green Key
 • Honden / huisdieren toegelaten
 • Parking
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Naast de landlopers kolonie zijn er in de omgeving ook enkele natuurreservaten waar liefhebbers kunnen genieten van de inheemse fauna en flora. En is er aansluiting op verschillende fiets- en mountainbikeroutes en wandelroutes.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Naast de landlopers kolonie zijn er in de omgeving ook enkele natuurreservaten waar liefhebbers kunnen genieten van de inheemse fauna en flora. En is er aansluiting op verschillende fiets- en mountainbikeroutes en wandelroutes.

Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Groot, gezellig en voorzien van alles!
Dit aparte huis staat midden in het dorpscentrum. De woning is ingericht op het ontvangen van groepen en gezinnen tot 10 personen. De kamers zijn groot, de kasten ruim en aan alle comfort werd gedacht.

Duurzaam & ecologisch

Duurzaam & ecologisch

Wij investeerden in ecologische en duurzame oplossingen. Daarom draagt ons logies het Green Key-label, een internationaal duurzaamheidslabel voor toerisme.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 9 personen
  • 4 kamers voor 2 personen
  • 1 zetelbed voor 1 personen
  • 2 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 9

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 21:00

Check-out: 07:00 - 10:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Gasten kunnen tot 21 dagen voor de aankomstdatum kosteloos annuleren. Het volledig betaalde bedrag wordt via de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode terugbetaald

Tussen 21 en 8 Dagen : 50.00 % van de totale kosten plus de borg worden terug betaald

Tussen 7 en 0 Dagen : Enkel de borg wordt terug betaald.
Neem zeker contact met de eigenaar. Mogelijk kunnen we een andere oplossing vinden!

Direct boeken mogelijk via onze website.

De totaalprijs is inclusief bedlinnen (bedden zijn opgemaakt bij aankomst), keukenlinnen, schadeverzekering, boekingskosten en eindschoonmaak. De eventuele extra's worden ook meegenomen in de totaalprijs. Badhanddoeken brengt u zelf mee of kan men huren aan 6 euro/ set en per persoon.

Wij vragen een voorschot van minimaal 15%. Deze dient betaald te worden binnen 2 weken na het vastleggen van de boeking. Eventueel kan dit ook later na overleg met de eigenaar.

Het berekende bedrag (exclusief voorschot) plus een borg van 200 euro moet ten laatste 28 dagen voor aankomst betaald worden.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk