Tende

Welkom bij Luc, Rita en Ine
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 750

Prijs per woning (10p.), week

Boek je verblijf

Tende in Deerlijk is onze vorige woning waar we tot in 2020 verbleven en waar onze kinderen zijn opgegroeid. Een ontmoetingsplaats voor en met kinderen en kleinkinderen waar er van alles te beleven valt zowel in de zomer (zwembad) als in de winter.

Ligging

Heerlijk ongestoord rustig op 't einde (TENDE) van de boshoek in Deerlijk. Omgeven door landerijen en waar de vogels je 's morgens wakker fluiten.

Logies

Het vakantiehuis biedt logies aan voor 10 p. verdeeld over 4 kamers. Het is een alleenstaande villa met grote tuin, openluchtzwembad (open van mei tot september), terras, barbecue, zandbak en boomhut, voetbalweide, all-round klimtoestel, kleine boerderijdieren (pony's, geiten, alpaca's, kippen..). Er is centrale verwarming maar in de winter kan ook de authentieke tegelkachel aangestoken worden en kan je genieten van zijn deugddoende stralingswarmte. Er zijn allerlei spelletjes en speelgoed aanwezig voor jong en oud en in de kelder is er een tafelvoetbaltafel (kinderen) voorzien.

Troeven

Het huis beschikt over een ruime keuken en 2 zithoeken, badkamer met bubbelbad en sauna. Er is een ruim assortiment aan gezelschapsspelen en gratis Wifi. Het logies is gelegen aan knooppunt 55 waar je kan starten met je fietstochten. Op 3 km afstand heb je het Provinciaal domein De Gavers voor een fikse wandeling in een bosrijke omgeving. Ook de kinderen kunnen hier aan hun trekken komen met tal van (avontuurlijke) speelmogelijkheden, kayak, avonturenparcours, ... Steden als Kortrijk, Gent en Brugge liggen binnen een straal van 50 km.

Waar je verblijft

Contact

Tende

BOSHOEK 38
8540 Deerlijk

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Buitenzwembad
 • Free Wifi
 • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Op zoek naar een rustig gelegen en familievriendelijke vakantiewoning? Tende is wat je zoekt, landelijk gelegen met plaats voor 10 p.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Landelijk gelegen aan knooppunt 55. Geschikte uitvalsbasis voor fietstochten in de verrassende omgeving of Vlaamse Ardennen. Wandelen kan in het Provinciaal domein De Gavers.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Landelijk gelegen aan knooppunt 55. Geschikte uitvalsbasis voor fietstochten in de verrassende omgeving of Vlaamse Ardennen. Wandelen kan in het Provinciaal domein De Gavers.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Genieten van een BBQ en een wijntje, gezellig plonzen en ploeteren met kinderen in het zwembad (buitenbad-enkel zomer), de boomhut of de zandbak, de pony's en kleine geiten verzorgen, ontspannen relaxen in de sauna of het bubbelbad of avontuurlijk klimmen en slingeren in het klimtoestel. De 2 alp...

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 10 personen
  • 3 kamers voor 2 personen
  • 1 kamer voor 4 personen
  • 2 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 10

Praktische informatie

Check-in: 17:00 - 20:00

Check-out: 08:00 - 10:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

De huurder kan schriftelijk per mail, binnen een bedenktijd van 5 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail van de verhuurder, de reservatie kosteloos annuleren.

Omboeking tot 6 maanden voor aankomst kan éénmaal gebeuren naar een andere huurperiode mits de betaling van een administratieve kost van 30 euro.

Bij annulering door de huurder gelden de volgende kosten :

 • Bij annulering tot 60 dagen voor de aanvang van de huurperiode wordt  30% van de huurprijs terug betaald;
 • Bij annulering binnen de 60 dagen voor de aanvang van de huurperiode wordt er geen terugbetaling van de huur uitgevoerd.

Een wijziging of annulering door de huurder dient ten allen tijde per mail doorgegeven te worden met vermelding van naam en huurperiode.

We adviseren om een reis-en of annuleringsverzekering af te sluiten mocht u ten gevolge van omstandigheden genoodzaakt zijn uw vakantie te annuleren of voortijdig af te breken.

Tende kan gehuurd worden per weekend, voor een week of een midweek. Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan er alleen per week gehuurd worden (vrijdag tot vrijdag). Prijzen verschillen naar gelang de seizoenen.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk