't Motjeshof

Welkom bij Uw gastvrouw Sarah
B&B
Erkend

Richtprijs € 125

Prijs per kamer (2p.), per nacht

Boek je verblijf

B&B 't Motjeshof **** Welkom in de rust,vrijheid en natuur

Ligging

’t Motjeshof ligt in het zuiden van het Brugse Ommeland. De driehoek Brugge-Gent-Kortrijk levert meer dan voldoende stedelijke mogelijkheden en de kust is nooit veraf. Het Mandeldal, de Leie en de Brugse Polders zijn vlot bereikbaar. Pittem, Tielt en Wingene zijn de dichtstbijzijnde steden en gemeenten. Elk met hun eigenheid en voldoende toeristische argumenten. Ook een dagje shoppen in Kortrijk, Brugge of Roeselare is een mogelijkheid en wie van geschiedenis houdt, zal ongetwijfeld In Flanders Fields en de streek rond Ieper weten te waarderen. Het relatief vlakke – soms licht golvende – West-Vlaanderen is een aangename fietsstreek. We kunnen de nodige (elektrische) fietsen voorzien wanneer je van plan bent de omgeving op twee wielen te verkennen. Onze B&B ligt aan de Verbiestroute (44 km) en de Wastineroute (50 km).

Logies

’t Motjeshof beschikt over vijf identieke kamers, telkens met een inheemse vlindernaam. Dubbelbed of twee eenpersoonsbedden, een praktische zithoek en een moderne badkamer zijn standaard, net zoals voldoende opbergruimte, een kluis en koelkast. Op elke kamer vind je koffie en thee. De kamers zijn geklimatiseerd waardoor het ook in de zomer heerlijk vertoeven is! Alle kamers komen uit op de gemeenschappelijke (ontbijt)zaal en hebben tegelijkertijd een eigen terras, vanwaar je uitkijkt over de typische Egemse velden. Voortaan kan je ook in de verwenhut 't Motje tot rust komen in de sauna & jacuzzi.

Troeven

Er is over nagedacht. Dat wordt wel vaker gezegd en lang niet altijd terecht. Over de kamers en de algemene inrichting van ’t Motjeshof werd wel degelijk nagedacht. Dat merk je zodra je er binnenkomt… Een lekker ontbijt, met heel veel aandacht voor streekproducten, is inbegrepen. En het ontbijt goed begonnen is half gewonnen! Net zoals de vriendelijke ‘goedemorgen’ en het ochtendlijke geluid van ontwakende vogels. Zaakvoerster Sarah zoekt onafgebroken naar streekproducten en beschouwt daarbij – terecht – zowat heel West-Vlaanderen als ‘de streek’. Heerlijke confituur, ambachtelijke koffie, perenstroop, honing … vrijwel alles wat ’s morgens op de ontbijttafel staat, is ook apart verkrijgbaar in ’t Motjeshof. Neem een aandenken mee naar huis, of laat een pakketje samenstellen. Auto laden is geen probleem want 't Motjeshof beschikt over een openbare laadpaal.

Arrangementen

Wellness & relax

Zen arrangement 't Motje

Pittem

€ 180

Prijs per kamer (2p.)

Waar je verblijft

Contact

't Motjeshof

Wingensesteenweg 3
8740 Pittem (Egem)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Onze B&B ligt centraal tussen Beernem/Wingene & Tielt.

Dus je kan volop wandelen in het Bulskampveld, Gulke Putten maar ook in Tielt op de Poelberg, de Meikensbossen of gewoon wandelroutes in Pittem tussen de Velden. Er zijn dus tal van mogelijkheden.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Onze B&B ligt aan de Wastineroute, de Verbiestroute of de Tieltse Plateau fietsroute. Men kan vanuit de B&B ook fietsen langs de Leie naar Kortrijk of naar Brugge via de Damse Vaart.

Zicht op historisch centrum

Citytrip

Onze B&B ligt in de gouden driehoek Brugge-Roeselare-Kortrijk. Op amper 20 minuten sta je in de 3 bekende shopping steden! Ook Gent en de Kust is vlakbij.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 5 kamers voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 10

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 19:00

Check-out: 09:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

U kan tot 14 dagen ervoor gratis omboeken of een waardebon vragen die 1 jaar geldig is.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk