' t Groen Beleven

Welkom bij Goderick en Annemarie
Terreingebonden logies
Erkend

Richtprijs

€ 55 — Prijs per accommodatie (2p.), per nacht
€ 13 — Prijs per kampeerplek, per nacht
Boek je verblijf

Kamperen in groen, kan wonderen doen!

Ligging

Onze kampeerweide is gelegen in het landelijke Nevele, deelgemeente van Deinze. Wij maken deel uit van de prachtige Leiestreek maar sluiten dicht aan bij de regio Meetjesland, twee regio's die voor natuurliefhebbers zeker een aanrader zijn. Er zijn heel wat fiets en wandelroutes in de buurt, allen heel landelijk en rustig. Daarnaast zijn we centraal gelegen tussen de Gent (op 20km) en Brugge (op 30km), twee grote steden die voor menig cultuur en kunst liefhebber het bezoeken waard zijn.

Logies

Onze kampeerweide is gelegen naast ons tuinbouwbedrijf waar we kamerplanten telen. De nieuwe sanitaire blok en de twee ingerichte keukens waar alle keukenmateriaal aanwezig is, zijn geïntegreerd in onze serre die vrij en onbeperkt toegankelijk is voor onze gasten. De 10 tentenplaatsen op de weide zijn zeer ruim en bieden voldoende privacy, sommige plaatsen daarvan hebben elektriciteit. De 6 opgepimpte retro-caravans zijn volledig opgeknapt en hebben allen elektriciteit, verlichting en een kleine frigo . Deze kunnen gehuurd worden met of zonder bedlinnen. Buitenmeubilair is aanwezig bij elke caravan om zoveel mogelijk van de mooie natuur te kunnen genieten. Op vraag kunnen er ook ligzetels gebruikt worden. De gemeenschappelijke sanitaire blok werd recent geplaatst en wordt dagelijks mooi onderhouden. Zowel de gasten die logeren met eigen tent of degenen die logeren in onze caravans kunnen koken in de ingerichte keukens. Alle materiaal is aanwezig van potten, pannen tot borden en bestek... en mag vrij gebruikt worden.

Troeven

Omdat er gelogeerd wordt op een tuinbouwbedrijf is een bezoek aan de serre vol groene planten zeker de moeite waard. Dit plantenparadijs is een onbekende wereld voor vele gasten. Bij regenweer kunnen er activiteiten gedaan worden in de warme, ruime binnenruimte, keuken en serre. De twee uitgeruste keukens zijn een voor velen een aangename verrassing tijdens hun verblijf, zeker als het weer eens tegenvalt om buiten te koken. De rust, ruimte en kleinschaligheid van onze kampeerweide weten ook velen te bekoren, geen massacamping waar iedere tent of caravan tegen een ander aanplakt. De natuurlijke vijver die gebruikt wordt om de planten van water te voorzien doet ook meermaals dienst als een verkwikkend zwembad. Niet alleen op gebied van water zijn we grotendeels zelfvoorzienend, maar door onze grote zonnepaneleninstallatie verwekken we in de zomer ook onze eigen elektriciteit. Om het 's avonds gezellig te maken is er sfeerverlichting aanwezig tussen de fruitbomen en kan er een kampvuurtje gestookt worden. Een vuurschaal + hout kunnen verkregen worden tegen een kleine vergoeding.

Sluitingsperiode winter:
Het kampeerlogies is in winterpauze van 8 oktober 2023 tot en met 27 april 2024.
De exacte heropening hangt af van de weersomstandigheden.

Waar je verblijft

Contact

' t Groen Beleven

Graaf van Hoornestraat 67
9850 Deinze (Nevele)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Alle verenigingen, instellingen, scholen, vriendengroepen, families... zijn bij ons welkom om te komen kamperen met eigen tent of om te slapen in 1 van onze 6 caravans.

Rust & natuur

Rust & natuur

We zijn gelegen in het landelijke Nevele waar er nog veel natuur en groen is. Door de kleinschaligheid heerst er altijd een zekere rust.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

In de landelijke buurt is het aangenaam fietsen en wandelen. Er zijn een aantal fiets- en wandelroutes in de buurt, maar er kan gerust ook zelf een route uitgestippeld worden.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

In de landelijke buurt is het aangenaam fietsen en wandelen. Er zijn een aantal fiets- en wandelroutes in de buurt, maar er kan gerust ook zelf een route uitgestippeld worden.

Capaciteit van het logies

Aantal kampeerplekken: 10
Aantal accommodaties: 6
Indeling:
  • 6 accommodaties voor 2 personen
    • 1 kamer voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 12

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 21:00

Check-out: 08:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Voor een overnachting in een tent is de prijs per volwassene 13 euro, voor een kind is dit 9 euro.

In sommige caravans kan er naast de  standaard 2 personen nog twee kinderen slapen mits het betalen van een meerprijs van 11 euro/kind  of er kan een extra volwassene slapen met een meerprijs van 16 euro.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk