Spoor 74

Welkom bij Lore en Dries
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 3.000

Prijs per woning (32p.), weekend

Boek je verblijf

Vakantiehuis Spoor 74 - 32 personen

Ligging

Spoor 74 ligt te midden van de uitgestrekte vlakte van de polders. Op slechts 8 kilometer vind je de bruisende badstad Nieuwpoort en in de rug, richting Diksmuide, voel je nog de herinneringen van De Groote Oorlog. Ook Veurne met zijn authentieke stukje Westhoek ‘Bachten de Kupe’ ligt vlakbij. Fietsen en wandelen zijn een feest in deze stille vlakke omgeving. Laat je verrassen door verborgen pareltjes en proef van heerlijke lokale specialiteiten.

Logies

Op het terrein waar vroeger een oud vervallen boerderijtje stond, is nu een prachtige moderne vakantiewoning herrezen. Met respect voor de omgeving en behoud van authentieke landelijke elementen hebben eigenaars Lore en Dries gekozen voor een industriële eigentijdse architectuur. Dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen en hoogwaardige toestellen geniet je van een ongekend comfort en warme gezelligheid. In totaal zijn er 10 slaapkamers die voorzien zijn van alle comfort en elk over een eigen badkamer en toilet beschikken. Er bevinden zich 2 slaapkamers op het gelijkvloers. Op de gelijkvloerse verdieping van het woonhuis is een grote leefruimte met open keuken die dankzij de grote ramen baadt in het licht. Aan de grote tafel geniet je met het hele gezelschap samen van spijs en drank en hopen gezelligheid. In de zithoek is het heerlijk wegdromen met een goed boek of een plezante babbel aan de haard. De kelder van het woonhuis werd volledig ingericht als ontspanningsruimte. Daag elkaar uit voor een spelletje pingpong of darts in de speelzaal of geniet samen van een leuke film in de volledig uitgeruste cinemazaal (vanaf najaar 2022). Ook aan de allerkleinsten werd gedacht met een leuke kinderhoek. De tuin is een paradijs voor ravotters en fans van gezelligheid. De grote grasvlakte nodigt uit tot sport en spel. Er zijn heel wat outdoor spelen ter beschikking. Het verlaagd terras biedt ook op frisse dagen en avonden een heerlijke verpozing bij de vuurschaal.

Troeven

Uniek is onze houtgestookte pizzaoven in de tuin. Bak zelf heerlijke homemade pizza's. Bovendien kun je een pizzapakket bestellen. Alle ingrediënten voor een pizzaparty worden dan voorzien. Plezier en heerlijk smullen verzekerd voor het hele gezelschap! Vanaf half juli tot en met eind augustus wordt er op het domein een maisdoolhof met zomerbar uitgebaat. Een ideale activiteit voor jong en oud. Optioneel kan het gelijkvloers van het bijgebouw mee gehuurd worden. Deze bestaat uit een industriële keuken met koelcel, een volledig ingerichte bar, gevuld met gekoelde dranken, een uitgeruste vergaderzaal en een grote polyvalente ruimte met prachtig zicht op de velden. Deze kan dienst doen voor allerhande activiteiten zoals workshops en seminaries.

Waar je verblijft

Contact

Spoor 74

Nieuwpoortstraat 8
8600 Diksmuide (Pervijze)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Honden / huisdieren toegelaten
 • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Onze vakantiewoning biedt plaats aan 32 personen en beschikt over 10 slaapkamers elk met een eigen badkamer en toilet.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Spoor 74 is gelegen langs de oude spoorwegbedding die loopt van Diksmuide naar Nieuwpoort, die nu dienst doet als recreatieve fietsroute.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Spoor 74 is gelegen langs de oude spoorwegbedding die loopt van Diksmuide naar Nieuwpoort, die nu dienst doet als recreatieve fietsroute.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Er is een grote ontspanningsruimte binnen met tal van spelletjes voor jong en oud, alsook buiten valt er vanalles te beleven. Er is een grote zandbak, een speeltoestel en een verlaagd terras met vuurschaal.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 32 personen
  • 5 kamers voor 2 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
  • 2 kamers voor 4 personen
  • 1 kamer voor 5 personen
  • 1 kamer voor 6 personen
  • 10 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 32

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 22:00

Check-out: 10:00 - 19:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Alle kosten zitten in onze huurprijs inbegrepen. Opgemaakte bedden, bad- en keukenlinnen, water, elektriciteit, verwarming, toeristenbelasting, hout voor de vuurschaal en pizzaoven, afval en eindschoonmaak.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk