Poezelhoekvallei

Welkom bij Dieter Taillieu
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 280

Prijs per woning (7p.), weekend

2 beoordelingen Boek je verblijf

Welkom op het platteland! Landelijk logeren in de Westhoek!

Ligging

Wij wonen in het kleine landelijke dorp Geluveld, vlakbij het Polygonebos. Geluveld behoort samen met Zandvoorde, Beselare, Passendale en Zonnebeke tot groot-Zonnebeke.
Beselare is gekend als het heksendorp met de tweejaarlijkse heksenstoet. Het kasteeldomein te Zonnebeke is een aanrader voor de natuurliefhebbers en in het kasteel is er het Memorial Museum Passchendaele.
Passendale is het kaasdorp met het kaasmuseum en de grote begraafplaats het Tyne Cot.
Ook het mooie stadje Ieper ligt vlakbij. Daar is zeker de dagelijkse Last Post een aanrader.
Voor de gezinnen met kinderen is het interessant te weten dat wij vlakbij het pretpark Bellewaerde liggen (op 2km) en ook Plopsaland is gemakkelijk te bereiken op ongeveer 50 km van bij ons.
Gasten die graag winkelen zullen zeker aan hun trekken komen in de centrumsteden Roeselare en Kortrijk, beiden op ongeveer 20 km.
Onze gerenoveerde hoeve is verder een uitstekende uitvalsbasis voor wie de regio wil verkennen i.v.m. de WO I-herdenking alsook voor de fervente wandelaars en fietsers. Wij liggen vlakbij een fietsknooppunt van het fietsnetwerk Westhoek. Het mooie provinciale domein de Palingbeek is zeker een aanrader voor de wandelaars, alsook de oude stadswallen te Ieper, het Polygonebos, de Gasthuisbossen, enz.

Logies

Wij bieden 2 volledig ingerichte vakantielogies aan, met alle nodige accommodatie voor in totaal 17 personen.
De loft is een vrijstaand gebouw met 5 slaapkamers, 3 badkamers, ruime living, aparte zithoek met radio, tv en free wifi en volledig ingerichte keuken. Het is er zeer comfortabel logeren voor 10 personen. (tot max 12 pers)
Het appartement ligt boven het woonhuis en is te bereiken met een buitentrap.
Daar zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, living, ingerichte keuken en aparte zithoek met radio, tv en free wifi. Het is er comfortabel logeren voor 7 personen.
Wie het wenst kan gebruik maken van onze polyvalente ruimte voor groepsactiviteiten/teambuilding enz.. Prijs hiervoor is overeen te komen.

Troeven

Voor de kinderen is een verblijf bij ons een waar festijn, zij kunnen ravotten op het ruime erf met trampoline, loopfietsjes, een speelhuisje, gocarts enz... Sedert 2019 hebben wij een nieuwe ontspanningsruimte met pingpongtafel, voetbaltafel, biljart, darts... vrij in gebruik.
Onze neerhofdieren zoals hondjes, konijntjes, cavia's, kippen, eenden, hangbuikvarkentjes, een ezel, geitjes, schapen, pony's, alpaca's zijn graag vertroeteld.
Ook voor wie gezellig wil genieten op het terras of in de tuin terwijl de kinderen ravotten is er steeds tijd voor een babbeltje met de uitbaters.
Barbecue, tuinmeubelen zijn vrij in gebruik. Onze grote tuin is vrij toegankelijk.

Waar je verblijft

Contact

Poezelhoekvallei

Poezelhoekstraat 4
8980 Zonnebeke (Geluveld)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Parking
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Kleine groepen zijn bij ons welkom. Wij bieden een extra polyvalente zaal aan voor allerhande groepsactiviteiten/teambuilding.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Zowel de loft als het appartement zijn uitermate geschikt voor gezinnen en families. Het ruime erf is afgesloten en de kinderen kunnen heerlijk ravotten met de fietsen, go-carts, trampoline, neerhofdiertjes. Een overdekte speelruimte is ter beschikking.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Wij verwelkomen graag fietsers/wandelaars en bieden allerhande uitgestippelde fiets/wandelroutes aan. Wij wonen vlakbij een fietsknooppunt Westhoek. Elektrische fietsen kunnen opgeladen worden en fietsen kunnen gehuurd worden in Ieper

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Wij verwelkomen graag fietsers/wandelaars en bieden allerhande uitgestippelde fiets/wandelroutes aan. Wij wonen vlakbij een fietsknooppunt Westhoek. Elektrische fietsen kunnen opgeladen worden en fietsen kunnen gehuurd worden in Ieper

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 2
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 7 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 kamer voor 3 personen
  • 2 badkamers

 • 1 accommodatie voor 10 personen
  • 5 kamers voor 2 personen
  • 3 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 17

Reviews

5/5 - 2 beoordelingen

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 19:00

Check-out: 09:30 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk