Martin's Klooster

Welkom bij Martin's Klooster
Hotel
Erkend

Richtprijs € 109

(2p.), per nacht

Boek je verblijf

Martin's Klooster: historisch hotel met comfort en karakter

Ligging

Martin’s Klooster is een viersterrenhotel dat prachtig gelegen is midden in het historische stadscentrum van Leuven, op minder dan een half uur van Brussel.

Logies

Martin’s Klooster is een uitzonderlijk stuk Leuvens erfgoed, met zijn toren, koetspoort, puntgevel, kruisramen, luiken en eiken balken. Elke kamer heeft een unieke stijl en straalt sereniteit en elegantie uit.

Maar Martin’s Klooster is meer dan een viersterrenhotel. U kunt er op de oevers van de Dijle gezapig ontspannen op de terrasjes en de mooi aangelegde tuinen. Het is de ideale uitvalsbasis om Leuven te ontdekken: de universiteitsstad, de historische sites, de rijke cultuur en de levenskunst die eigen is aan de stad, vooral als de zon van de partij is.

Troeven

Martin's Klooster, een historisch hotel aan de oevers van de Dijle, biedt een uitzonderlijke service en elegante kamers voor een onvergetelijk verblijf.

Waar je verblijft

Contact

Martin's Klooster

Onze-Lieve-Vrouwstraat 18
3000 Leuven

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Green Key
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Lift
  • Parking
Kunst & cultuur

Kunst & cultuur

Martin's Klooster heeft 500 jaar geschiedenis doorgemaakt. Dat is aan de buitenkant te zien: het torentje, de eiken balken en de tralievensters zijn stille getuigen van het verleden. Martin's Klooster is ook de ideale uitvalsbasis om Leuven te ontdekken: de universiteitsstad, de historische sites...

Zicht op historisch centrum

Citytrip

Martins Klooster is een viersterrenhotel dat prachtig gelegen is midden in het historische stadscentrum van Leuven, op minder dan een half uur van Brussel. U kunt er van een uitzonderlijk verblijf genieten in een beschermd gebouw, elegant uitgerust met het modernste comfort.

Duurzaam & ecologisch

Duurzaam & ecologisch

Martin's Klooster beschikt over het prestigieuze Green Key Label.

Wat betekent dit, vraag je je af? Nou, het betekent dat wanneer u Martin's Kooster binnenstapt, u niet alleen in luxueus comfort en uitstekende service stapt - je komt ook in een vestiging waar we goede praktijken promoten om...

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 103 kamers voor 2 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 206

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 23:00

Check-out: 01:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor annuleringen die tot 14.00 uur op de dag voor aankomst worden gemeld. Voor alle boekingen die op dat moment niet werden geannuleerd of in geval van no-show, zal het volledige bedrag van de eerste nacht in rekening worden gebracht.

In het geval van een no-show (niet aangekomen in het hotel vóór 1uur ’s morgens zonder verwittiging en zonder voorafgaande annulering), wordt de eerste nacht volledig gefactureerd en wordt de rest van het gereserveerde verblijf automatisch geannuleerd.

In geval van annulering zonder kosten tot 14.00 uur de dag voor uw aankomst:

-       indien de reservering werd gegarandeerd met een kredietkaart, zal de garantie worden vrijgegeven

-       indien de reservering per bankoverschrijving is betaald, zal het totaalbedrag van uw reservering op uw rekening worden teruggestort.

-       indien de boeking betaald werd met Bancontact, Ideal of Maestro: gelieve uw reservatienummer en bankgegevens door te sturen naar comptasaferpay@martinshotels.com. U krijgt het bedrag van uw reservering binnen 5 werkdagen teruggestort.

Als u een niet-annuleerbaar, niet-restitueerbaar tarief boekt, zijn deze annuleringsvoorwaarden niet van toepassing. 

Voor reserveringen van meer dan 7 kamers gelden speciale annuleringsvoorwaarden. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk