The Lodge

Hotel
Erkend

Richtprijs € 120

Prijs per kamer, per nacht

Boek je verblijf

Logeren op een unieke locatie

Ligging

Dit gloednieuwe hotel is gehuisvest in het voormalige tuchthuis van Vilvoorde. Na een bewogen leven als verbeteringsgesticht, kazerne en gevangenis biedt The Lodge er nu onderdak aan gasten over heel de wereld. Met de trein reis je in 10 minuten naar de internationale luchthaven van Brussel. Het treinstation van Vilvoorde ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het hotel.

Logies

Elke kamer ademt een eigen sfeer. Via afbeeldingen, kleurgebruik en enkele verrassende accenten wordt er ingespeeld op thema’s gerelateerd aan het voormalige tuchthuis. Deze tot in detail verzorgde kamers herbergen uiteraard alle hedendaagse luxe (flatscreen-tv, draadloos internet, compleet uitgeruste badkamer...). Sinds kort is het hotel uitgebreid met een fitnessruimte (gratis) en privéwellness met sauna, hammam en relaxruimte met bad en infraroodlampen (betalend en enkel op reservatie). De mooie gewelfde ruimtes in rode baksteen werden gerespecteerd en doen nu dienst als ontbijtzaal en bar.

Troeven

De prachtige site, de sfeervolle en authentieke kamers en de rustige ligging zijn de grootste troeven voor deze locatie.

Arrangementen

Wellness & relax

Wellnessarrangement

Vilvoorde

€ 138

Prijs per kamer (2p.)

Waar je verblijft

Contact

The Lodge

Rondeweg 3
1800 Vilvoorde

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Lift
  • Parking
Twee vriendinnen in badjas genieten van een kopje thee

Wellness & relax

In de gratis fitnessruimte kan je al je energie kwijt. Doe je het liever rustig aan, boek dan de privé- wellness met sauna, hammam en relaxruimte met bad en infraroodlampen. (betalend en enkel op reservatie).

Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Met 56 kamers heeft The Lodge in Vilvoorde alles in huis om groepen, families of vrienden te ontvangen. Naast comfortkamers voor 2 personen zijn er ook luxekamers en familiekamers.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Vanuit het hotel zijn er tal van leuke uitstappen mogelijk met de fiets of te voet. Wandelen in het domein Drie Fonteinen met een prachtige Engelse en Franse landschapstuin. 320 km fietsplezier op het Fietsnetwerk van de Brabantse Kouters.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Vanuit het hotel zijn er tal van leuke uitstappen mogelijk met de fiets of te voet. Wandelen in het domein Drie Fonteinen met een prachtige Engelse en Franse landschapstuin. 320 km fietsplezier op het Fietsnetwerk van de Brabantse Kouters.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 54 kamers voor 2 personen
  • 2 kamers voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 116

Praktische informatie

Check-in: 14:00 - 23:00

Check-out: 07:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk