Kompas Kampeerautoterrein

Welkom bij Kompas Camping vzw
Camperterrein
Erkend

Richtprijs

€ 15 — Prijs per camperplaats, per nacht
Boek je verblijf

Camperpark nabij het strand

Ligging

Het Kompas Camperpark Lombardsijde is gelegen op 200 m van Kompas Camping Westende en op wandelafstand van het strand en de Noordzee (10 min. via een duinenpad).

Logies

Het Kompas Camperpark Lombardsijde is alleen voor campers en heeft 35 verharde camperplaatsen. Je bepaalt zelf wanneer je aankomt want de toegang verloopt via een betaalkiosk. VOORAF RESERVEREN IS NIET MOGELIJK. Je betaalt in het laagseizoen € 16 voor 20u of € 26 voor 44u Je betaalt in het hoogseizoen* € 23 voor 20u of € 39 voor 44u *Hoogseizoen: volgende Belgische schoolvakanties (Nederlandstalig onderwijs): krokusvakantie, paasvakantie, hemelvaart- en pinksterweekend, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie, alsook alle weekends in mei, juni en september, de periode van 1-5 mei 2024 en 8-11 november 2024.

Troeven

Ben je op zoek naar een camperplaats aan de Belgische Kust? Dan kan je 365 dagen per jaar terecht op het Kompas Camperpark Lombardsijde. Goed onderhouden camperpark. Rustige ligging op wandelafstand van het strand. Voor campers zijn er volgende voorzieningen: • 35 camperplaatsen van 9 op 4,5 m met elektriciteitsaansluiting (10A) • 1 servicestation • milieustraat met containers voor glas, papier en restafval. Het camperterrein is het volledige jaar open. De betaling voor het camperpark gebeurt via een kiosk ter plaatse voor de gewenste verblijfsduur (geen reservering op voorhand mogelijk).

Open tijdens winterperiode
De camperplaatsen blijven beschikbaar tijdens de wintermaanden.

Waar je verblijft

Contact

Kompas Kampeerautoterrein

Strandjuttersdreef 2
8434 Middelkerke (Lombardsijde)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Kredietkaarten aanvaard
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Het Kompas Camperpark Lombardsijde ligt langs het wandel- en fietsnetwerk en vlakbij het strand. Stippel je route aan de hand van knooppunten uit en ontdek gezellige badplaatsen en charmante polderdorpjes.
Test ook de MTB-jeugdlus!

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Het Kompas Camperpark Lombardsijde ligt langs het wandel- en fietsnetwerk en vlakbij het strand. Stippel je route aan de hand van knooppunten uit en ontdek gezellige badplaatsen en charmante polderdorpjes.
Test ook de MTB-jeugdlus!

Huisdieren welkom

Huisdieren welkom

Ook met je huisdier ben je welkom bij ons. Contacteer ons even vooraf om te horen wat de regels en bijhorende kostprijzen zijn.

Capaciteit van het logies

Aantal camperplaatsen: 35

Praktische informatie

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk