Kasteelhoeve Wange

Welkom bij Loes Van Kelst
B&B
Erkend

Richtprijs € 88

Prijs per kamer (1p.), weekend

Boek je verblijf

Groepsverblijf in vierkantshoeve + domein 14ha

Ligging

Logeren in een duurzaam gerenoveerde 300 jaar oude vierkantshoeve, gebouwd op de fundamenten van het ‘Chateau de Wanghe’ uit de 13e eeuw. Op de grens van Haspengouw en Hageland, een landelijke omgeving. Er zijn veel leuke groepsactiviteiten op het domein zelf (vertelwandeling, paardensessie of schattenjacht....). Maar ook de verdere omgeving is prachtig om te verkennen al wandelen, fietsend, met de Vespa of de huifkar, tussen de velden en boomgaarden...

Logies

De professionaliteit en luxe van een hotel, de huiselijkheid en flexibiliteit van een B&B. Een plek waar je met vrienden of familie samen kan verblijven. Veel privacy en toch veel ruimte om samen te zijn. Een heerlijke ambachtelijke keuken met streekproducten (o.a. rundsvlees, honing en groenten van de Kasteelhoeve!). We werken met een open keuken zodat onze gasten contact hebben met de kok. Je kan een boek lezen bij de houtkachel, keuvelen in de ecologische tuin, afkoelen in de natuurlijke vijver, rusten in de infrarood sauna, een gegidste wandeling op het domein van 14 hectare, een schattenjacht, fietsen of met de Vespa rijden, historische sites bezoeken. 29 bedden staan ter beschikking in één-, twee- of vierpersoonskamers. De kamers zijn functioneel en smaakvol ingericht. Ze geven uit op de historische binnenkoer of op de omliggende weiden. Wifi is in alle kamers aanwezig. De kwaliteitsbedden en de rust rondom de hoeve zorgen voor een gegarandeerde nachtrust.

Troeven

We zijn meermaals verkozen tot meest duurzame gastenverblijf nationaal en internationaal (In 2016 én 2017 wonnen we de International Green Key Award). In 2021 wonnen we de Baillet Latourprijs voor Leefmilieu en Natuurbehoud. We denken graag mee hoe we jou verblijf/ feest helemaal op maat van jullie behoeften kunnen maken. Een BBQ/ Brunch/ receptie/ leuke groepsactiviteit.... en maken zo een offerte op maat.

Waar je verblijft

Contact

Kasteelhoeve Wange

Eliksemstraat 26
3400 Landen (Wange)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Green Key
  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Parking
  • Zwemvijver
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Kasteelhoeve Wange integreert de huiselijke, informele sfeer van een B&B met de service van een hotel (12 kamers, 30 bedden). Verblijf op maat half- of volpension of zelcatering (enkel in laagseizoen).

Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied en aan een bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

We liggen vlakbij het fietsnetwerk Vlaams-Brabant en het wandelnetwerk Getevallei. Fiets- en wandelkaarten liggen te leen voor onze gasten.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

We liggen vlakbij het fietsnetwerk Vlaams-Brabant en het wandelnetwerk Getevallei. Fiets- en wandelkaarten liggen te leen voor onze gasten.

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 2 kamers voor 1 personen
  • 4 kamers voor 2 personen
  • 3 kamers voor 3 personen
  • 2 kamers voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 27

Praktische informatie

Check-in: 16:30 - 20:00

Check-out: 09:00 - 15:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Een verblijf op de kasteelhoeve is in principe steeds halfpension (ontbijt + diner) en voor minimum 20 personen. 

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk