Kamerrijk

Welkom bij Bart & Joris Michiels
Kamergebonden logies
Erkend

Richtprijs € 100

Prijs per kamer, per nacht

Boek je verblijf

Logeren in het fietsvriendelijke Pajottenland

Ligging

Pepingen ligt op 6 km van Halle en 20 km van de grote markt van Brussel en toch kom je terecht in een landelijke omgeving. Genieten van glooiende vergezichten en open landschappen zonder visuele vervuiling is hier nog mogelijk! Het Kasteel van Gaasbeek en Domein Groenenberg liggen 5 km van ons gastenverblijf.

Logies

Onze logies werden met zorg verbouwd zodat ze voldoen aan de huidige normen qua isolatie, verwarming en ventilatie. Onze 7 kamers werden genoemd naar de 6 deelgemeenten van Pepingen; de familiekamer kreeg de naam Pajot, een geuzennaam van in de inwoners van de regio waar men terecht fier op is!

Troeven

 • Zeer comfortabele kamers met King-Size bedden en gezellige gemeenschappelijke ruimte. 
 • Goede ligging met eigen parking. 
 • Fietsers kunnen hun fietsen in een afgesloten ruimte stallen. 
 • In hetzelfde pand baten we ook fietscafé RUSTinneke uit, in maart 2023 gekozen tot "meest fietsvriendelijke onderneming" van Vlaams-Brabant. 
 • Kamerrijk is de perfecte uitvalbasis voor diverse wandel- en fietstochten: vertrekkend vanuit de logies kan men zeer gevarieerde routes kiezen, voor elk wat wils. 
 • Omringd door "kastelen" (zie kastelenroute), geuzebrouwerijen en een lokale destilleerderij met topproducten (winnaar van verschillende internationale medailles)!

Waar je verblijft

Contact

Kamerrijk

Hoesnaek 38
1670 Pepingen

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Kredietkaarten aanvaard
 • Parking
Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

Echte streekgerechten/producten, gaande van Beverse kaas over honing en vlierbloesemsiroop tot lokaal gestookte dranken van destilleerderij De Cort en zo veel meer. Bij ons kan je ze proeven en genieten van al dit lekkers!!

Origineel & uniek

Origineel & uniek

In de buurt van onze logies zijn er verschillende brouwerijen van Geuze/Kriek die je kan bezoeken. Uniek in de wereld, omdat je enkel in onze contreien de natuurlijke gisten aantreft die nodig zijn om Lambiek te maken, die dient als basis van de Geuze.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Uitgewerkte fiets- en wandelroutes vertrekkend van aan onze logies (zie onze website). We baten in een ander deel van onze vierkantshoeve fietscafé RUSTinneke uit, onlangs gekozen als "meest fietsvriendelijke onderneming" van Vlaams-Brabant!

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Uitgewerkte fiets- en wandelroutes vertrekkend van aan onze logies (zie onze website). We baten in een ander deel van onze vierkantshoeve fietscafé RUSTinneke uit, onlangs gekozen als "meest fietsvriendelijke onderneming" van Vlaams-Brabant!

Capaciteit van het logies

Indeling:
 • 6 kamers voor 2 personen
 • 1 kamer voor 4 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 16

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 20:00

Check-out: 10:00 - 10:15

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk