Jocomo Parc

Welkom bij Ruben
Camping
Erkend

Richtprijs

€ 50 — Prijs per accommodatie (4p.), per nacht
€ 20 — Prijs per camperplaats, per nacht
€ 25 — Prijs per kampeerplek, per nacht
Boek je verblijf

Familie- en gezinscamping met alle moderne faciliteiten en comfort

Ligging

Jocomo Parc is gelegen te Lanaken aan de rand van het grootste bos en natuurgebied van heel Vlaanderen, het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier vind je tal van bewegwijzerde wandelroutes. Liever met de fiets op pad? Er bevinden zich verschillende fietsknooppunten in de buurt van de camping. Houd je van veel beklimmingen en afdalingen of net van een vlakke tocht? Het fietsroutenetwerk Limburg heeft voor iedereen iets te bieden!

Logies

De totale oppervlakte van dit ruim opgezette park bedraagt 31 hectare en is ingericht voor jaar-, seizoen- en toeristische plaatsen. Er zijn prachtige kampeerplaatsen voor toercaravans, campers en tenten. Alle plaatsen hebben een eigen elektra-aansluiting (16A) en watertappunt. Hou je van iets meer luxe? Kies dan voor een van onze comfortplaatsen met privésanitair. Heb je geen eigen kampeermiddel en wil je overnachten na een dag fietsen of wandelen, dan kan je terecht in één van onze trekkershutten.

Troeven

Jocomo Parc is de ideale uitvalsbasis voor jouw kampeervakantie! Op het park vind je tal van faciliteiten voor jong en oud. Wil je even afkoelen na een lange fietstocht in ons buitenbad of toch liever genieten van een heerlijk streekbiertje op ons gezellig terras? Vanaf het park kan je rechtstreeks het Nationaal Park de Hoge Kempen in wandelen. Door de centrale ligging vind je op enkele kilometers van het park verschillende winkelparadijzen zoals Maastricht, Hasselt, Genk of Maasmechelen. 

Sluitingsperiode: de camping is in winterpauze van 1 november 2022 tot en met 31 maart 2023. Heropening op 1 april 2023.

Waar je verblijft

Contact

Jocomo Parc

Maastrichterweg 1 A
3620 Lanaken

Hoe neem ik contact op?

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Parking
  • Restaurant/Halfpension
Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies grenst aan het Nationaal Park de Hoge Kempen de ideale plek dus om heerlijk te genieten van fantastische wandel- en fietstochten.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Jocomo Parc is gelegen in een van de mooiste gebieden van België. Fiets of wandel je graag door de wonderbaarlijke natuur of liever door idyllische dorpjes? Dan is Jocomo Parc jouw ideale uitvalsbasis!

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Jocomo Parc is gelegen in een van de mooiste gebieden van België. Fiets of wandel je graag door de wonderbaarlijke natuur of liever door idyllische dorpjes? Dan is Jocomo Parc jouw ideale uitvalsbasis!

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Op Jocomo Parc vind je faciliteiten voor alle leeftijden. Zo is er bijvoorbeeld een openlucht zwembad, peuterbad, tennisbaan, speeltuin, jeu de boules baan, voetbalveld, visvijver, roeivijver, hondenlosloopgebied en meer!

Capaciteit van het logies

Aantal kampeerplekken: 100
Aantal camperplaatsen: 20
Aantal accommodaties: 4
Indeling:
  • 4 accommodaties voor 4 personen

Praktische informatie

Check-in: 13:00 - 19:00

Check-out: 09:00 - 12:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk