Houtum

Welkom bij Jakke en Vic
Camping
Erkend

Richtprijs

€ 95 — Prijs per accommodatie (4p.), per nacht
€ 29 — Prijs per camperplaats, per nacht
€ 29 — Prijs per kampeerplek, per nacht
Boek je verblijf

Een verblijf dat je bijblijft...

Ligging

Camping Houtum is al sinds 1975 de rustige, groene plek in de Kempen om tot rust te komen, te genieten van de natuur, er op uit te trekken met de fiets, auto of met de wandelschoenen aan. Laat je zintuigen prikkelen en geniet met volle teugen van de prachtige natuur in Kasterlee. Kasterlee is de ideale plek om te fietsen of te wandelen, maar ook om te genieten van een heerlijk hapje of drankje in één van de 90 Kastelse horecazaken. Een mens zou bijna denken dat Kasterlee het einde van de wereld moet zijn, met zoveel natuur. Niets is minder waar! Perfect bereikbaar via de E 34 en E 313 kan je op een half uurtje in steden als Antwerpen, Hasselt en Eindhoven geraken. Ideaal dus ook voor de reiziger die op weg is naar het zonnige zuiden.

Logies

Bij ons slaap je werkelijk in het groen. Of je nu met je eigen caravan, mobilhome of tent komt, een chalet of trekkershut huurt of je eigen stekje hebt, je kunt altijd genieten van het zalige vrije gevoel van de Kempense natuur. Het domein is een samenvoegsel van een gezellige camping, een overheerlijke brasserie en binnen- en buitenspeeltuinen. Er is werkelijk voor ieders wat wils: ravotten voor de kleinste, lekker tafelen voor de ouders, genieten van de rust en zo veel meer... Geen zin om te koken? Onze seizoensmenu's zijn om duimen en vingers van af te lekken... Neem je liever een eigen pot mee om wat soep of lekkere frietjes af te halen. Dat kan! Zorgeloos kan je je kinderen uren laten ronddolen in de binnen- en buitenspeeltuinen waar ze zich nooit vervelen en vele vriendjes en vriendinnetjes leren kennen. De dierenliefhebbers kunnen de mooie geitenwei bewonderen. Als je wat brood bij hebt komen ze misschien wel tot bij jou... Als je 's avonds moe bent en gewoon even wil relaxen kan dat met een smakelijk streekbiertje op het terras. Je kan proeven van alle Belgische trappist bieren en zo veel meer!

Troeven

Ontdekken op eigen tempo. Camping Houtum vormt de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Kempense natuur te verkennen. Ontdek de troeven van de streek op het ritme van de kabbelende Nete. Te voet, met de fiets, de mountainbike of zelfs met de kajak of huifkar. Bewegwijzerde wandel- en fietsroutes passeren net voor de deur waardoor je meteen kan aanpikken. Waar kind koning is Je kinderen of kleinkinderen voelen zich in Camping Houtum als een koning te rijk. In onze ruime binnen- en buitenspeeltuin ravotten ze naar hartenlust terwijl je vanop het gezellige brasserieterras je oogappels gadeslaat. Of wat dacht je van een dagje avontuur in het nabijgelegen Bobbejaanland? Gooien dreigende donderwolken of dikke regendruppels roet in het eten? Geen probleem, onze binnenspeeltuin 't Tofste Speelhuis biedt alles voor overdekt en zorgeloos gezinsvertier. 

Open tijdens winterperiode
De verhuuraccommodaties en camperplaatsen blijven beschikbaar tijdens de wintermaanden.

Waar je verblijft

Contact

Houtum

Houtum 39
2460 Kasterlee

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Green Key
 • Kredietkaarten aanvaard
 • Parking
 • Restaurant/Halfpension
 • Toegankelijkheidslabel A
Twee vrienden klinken aan tafel

Culinair genieten

Kasterlee is hét speerpunt van het groene, landelijke toerisme in de Kempen. Omzoomt door velden, bossen en rivieren kan je hier helemaal tot rust komen en genieten van heerlijk eten en drinken.

Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied en/of bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Camping Houtum is al sinds 1975 de rustige, groene plek in de Kempen om tot rust te komen en er op uit te trekken met de fiets of met de wandelschoenen aan. Met direct aansluiting op honderden kilometers fiets, mountainbike en wandelroutes!

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Camping Houtum is al sinds 1975 de rustige, groene plek in de Kempen om tot rust te komen en er op uit te trekken met de fiets of met de wandelschoenen aan. Met direct aansluiting op honderden kilometers fiets, mountainbike en wandelroutes!

Capaciteit van het logies

Aantal kampeerplekken: 41
Aantal camperplaatsen: 5
Aantal accommodaties: 3
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

 • 2 accommodaties voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 12

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 21:00

Check-out: 08:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk