Hotel Het Wethuys

Welkom bij Barbara
Hotel
Erkend

Richtprijs € 108

Prijs per kamer (2p.), per nacht

Boek je verblijf

Het Wethuys te Watou, waar genieten een kunst is!

Ligging

Het Wethuys ligt op de grote markt van Watou. Op 1 km van Frankrijk en op 8 km van Poperinge.

Logies

Het hotel heeft -vanaf 2024- 6 kamers met privébadkamer en wifi, alle gelegen op de eerste verdieping. Het Hotel heeft een aparte ingang (huisnummer 3) van het restaurant (huisnummer 2). Er is ook een lift en mogelijkheid tot late self-check-in (mits voorafgaande betaling). Er is een afgesloten fietsberging en mini-wellness (op aanvraag). De standaardkamers hebben een basic inrichting en zijn kleiner dan de comfortkamers. De singlekamers zijn voor alleenreizende gasten (al dan niet deel van een groep). Singles dienen een supplement te betalen indien ze willen verblijven in een standaard- of comfortkamer (+20 euro). De familiekamer bevindt zich op de 2e verdieping (lift brengt u enkel tot de 1e verdieping).

Troeven

Het Wethuys biedt een ruim zonneterras met zicht op het pittoreske marktplein van Watou. Het Wethuys biedt heerlijke streekgerechten en een dagschotel (ook in het weekend). We zijn bekend voor onze hoppegaletten (gevulde bierpannenkoeken met garnituur) en onze verwenkoffie. Het hotel heeft ook een fietsberging en een eigen verwarmd zwembad voor de hotelgasten. Wil je genieten van ons hotel maar over de gehele locatie beschikken in de warmte van je familiekring, dan is Het Wethuys ook te reserveren als Guesthouse Het Wethuys. U vindt een eigen woon- en eetruimte in de voormalige voute van dit voormalige brouwershuis. Tevens heb je een eigen privé-zonneterras op de eerste verdieping boven de boltrabaan van Het Wethuys. Deze biedt ook toegang tot de miniwellness. Voor alle info en reservatie: info@wethuys.be. Wil je met je gehele familie of vriendengroep de boltrabaan huren voor een namiddag authentieke volkssport: info@boltra.be. Dit kan je zelfs combineren met een maaltijd, voor ieders budget. Onze mogelijkheden op www.boltra.be, bij boltra arrangementen. In Barbara's Guesthouse (op 100 m. van Hotel Het Wethuys) kunnen -vlg. beschikbaarheid - groepen en families een zalige vakantie beleven. Ze kunnen er tevens fietsen en moto's stallen. Hoewel u hier verblijft in het centrum van Watou, kan u toch genieten van een heerlijke tuin en zongericht terras. Voor alle info en reservatie: info@barbaras-guesthouse.be. Liever een groepsvakantie op het platteland? Op ongeveer 1,8 km van het dorpscentrum ligt Landgoed Karel van Yedeghem. Volgens de grootte van je vrienden -of familiegroep kan je kiezen uit 3 diverse vakantiewoningen. Voor info en reservatie: info@landgoedkarelvanyedeghem.be.

Arrangementen

Wellness & relax

Wellness @ Watou

Poperinge

€ 328

Prijs per kamer (2p.)

Waar je verblijft

Contact

Hotel Het Wethuys

Watouplein 2 en 3
8978 Poperinge (Watou)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Buitenzwembad
 • Free Wifi
 • Kredietkaarten aanvaard
 • Lift
 • Restaurant/Halfpension
Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Vlakbij wandelknooppuntroute. Via ww.watou.be en vervolgens surfen naar routes kan u diverse wandelknooppuntroutes vinden. Dank aan Marnick hiervoor.

Fietsstalling in hotel Het Wethuys en in nieuwe vakantiehuis 'Barbara's Guesthouse' (ev. ook enkele moto's daar!) vlakbij markt van Watou (en...

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Vlakbij fietsknooppuntroute. Via ww.watou.be en vervolgens surfen naar routes kan u diverse fietsknooppuntroutes vinden. Dank aan Marnick hiervoor.

Fietsstalling in hotel Het Wethuys en in nieuwe vakantiehuis 'Barbara's Guesthouse' (ev. ook enkele moto's daar!) vlakbij markt van Watou (enke...

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Het Wethuys kan je ook in zijn geheel reserveren voor gezins- en familievakanties (1 familiegroep): Guesthouse Het Wethuys. Vraag tijdig uw info aan, inlichtingen en reservatie via: info@wethuys.be. Zwembad, zonneterras, sauna, IR- en stoomcabine

Twee vriendinnen in badjas genieten van een kopje thee

Wellness & relax

In ons familiaal uitgebate hotel Het Wethuys is een knusse wellness ter beschikking: een infrarood cabine en een stoomcabine, telkens voor 2 pers. en een sauna voor 4 pers., en een buitenzwembad. Thans ook per familie boekbaar, als guesthouse!!

Capaciteit van het logies

Indeling:
 • 4 kamers voor 2 personen
 • 2 kamers voor 3 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 14

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 20:00

Check-out: 08:00 - 10:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Algemene voorwaarden & disclaimer

Algemene voorwaarden voor het huidige jaar
Artikel 1 – Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden – die van tijd tot tijd aangepast kunnen worden - zijn van toepassing op elke aanvraag door de Reiziger van een verblijf uit het aanbod ’ Vlaanderen Vakantieland’ voor het huidige jaar. Een aanvraag impliceert de kennisname van deze algemene voorwaarden door de reiziger, alsook de aanvaarding ervan. 

Artikel 2 – Definities

Aanbod ‘Vlaanderen Vakantieland’: logiesaanbod op de website www.vlaanderenvakantieland.be.

Aanvraag: elke vraag naar mogelijkheden tot een overnachting ;

Reisorganisator: iedere logiesverstrekker of toeristische- of boekingscentrale die binnen het aanbod ‘Vlaanderen Vakantieland’ verblijven aanbiedt;

Reiziger: ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die een aanvraag naar het aanbod ‘Vlaanderen Vakantieland’ indient;

Logeren in Vlaanderen vzw: een publiek-private samenwerking tussen de vijf Provinciale Toeristische Organisaties (Westtoer, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant en Toerisme Limburg en andere statutaire partners) en logies met hoofdkantoor te 3000 Leuven, Diestsevest 40, tel. 016 28 60. 35, info@logereninvlaanderen.be

Toerisme Vlaanderen: De dienst die instaat voor een correcte toepassing van het Vlaamse Logiesdecreet en de toekenning van de erkenningen en classificatie.

Artikel 3 – Aanbod

3.1. De gegevens binnen het aanbod ‘Vlaanderen Vakantieland’ binden de Reisorganisator, tenzij wijzigingen in de gegevens duidelijk, schriftelijk en vóór de boeking ter kennis van de Reiziger zijn gebracht, dan wel mits akkoord van de Reiziger ná de boeking, alsook tenzij in de omstandigheid van artikel 11.3.

3.2. Het aanbod geldt steeds op basis van beschikbaarheid.

Artikel 4 – Boeken van een verblijf

4.1. De Reiziger boekt een verblijf rechtstreeks bij de Reisorganisator en verstrekt hierbij alle nuttige inlichtingen die hem uitdrukkelijk door de Reisorganisator gevraagd worden. In geval de Reiziger onjuiste of onvolledige inlichtingen verstrekt die voor de Reisorganisator bijkomende kosten met zich meebrengen, vallen deze kosten naar keuze van de Reisorganisator ten laste van de Reiziger.

4.2. Logeren in Vlaanderen vzw treedt uitsluitend als tussenpersoon op tussen de Reiziger en de Reisorganisator. Logeren in Vlaanderen vzw zal de relevante gegevens van uw aanvraag naar de betreffende Reisorganisator sturen die vervolgens ertoe gehouden is de Reiziger tijdig een reactie te bezorgen. Logeren in Vlaanderen vzw doet dus niet aan het (her)verkopen, verhuren, aanbieden van (reis)producten of -diensten. 
Bijgevolg kan Logeren in Vlaanderen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die zich voordoet of heeft voorgedaan tijdens of volgend op de aanvraag.

Artikel 5 – Prijzen

5.1. De vermelde prijzen op de website zijn richtprijzen. Extra’s en toeslagen kunnen afzonderlijk vermeld en aangerekend worden mits deze bijkomende kosten op voorhand meegedeeld zijn. Eventuele bijkomende kosten in kader van extra personen, gas- en elektriciteitsverbruik, kosten van schoonmaak, bedlinnen, etc.; dienen actief door de Reisorganisator te worden gecommuniceerd. Voor volledige en actuele prijzen en eventuele extra’s en toeslagen verwijst Logeren in Vlaanderen vzw naar de kanalen van de Reisorganisator.

5.2. De richtprijzen voor hotel- en gastenkamerverblijven en verblijven in een logies volgens kamertype zijn basisprijzen voor een standaard 2-persoonskamer voor één (1) nacht al dan niet met ontbijt en/of halfpension, tenzij anders vermeld.

5.3. Voor appartements-, studio-, woning- en bungalowverblijven en verblijven in een logies volgens verhuurtype gelden de richtprijzen per wooneenheid, tenzij anders vermeld.

5.4. De vermelde totaalprijzen zijn richtprijzen en geven dus louter een indicatie van de grootorde van de prijs. Afhankelijk van het aantal dagen, de geboekte activiteiten, het seizoen, eventuele promotionele acties van de Reisorganisator kunnen de effectieve prijzen  afwijken van deze richtprijs. Voorafgaand aan zijn reservatie, zal de Reiziger zich terdege informeren bij de Reisorganisator over de actuele en volledige totaalprijs.

5.5. Overduidelijke vergissingen en fouten zijn niet bindend.

Artikel 6 – Betaling en voorschotten

De Reisorganisator kan via de boekingsfactuur of -bevestiging de Reiziger om een voorschot verzoeken van maximum 50% van de totale kostprijs van het verblijf.
De Reisorganisator verstrekt de Reiziger een schriftelijk bewijs van betaling van het voorschot met vermelding van het nog te betalen saldo, alsook de uiterlijke datum waarop dit saldo dient te worden betaald. Bij boekingen tot 8 weken voor aanvang van het verblijf of bij kleine dossiers (= tot 250 euro) is de Reisorganisator gerechtigd om de volledige betaling van de totale kostprijs in één keer te vragen.

Artikel 7 – Wijzigingen, overdrachten, annuleringen en overboeking

De Reisorganisator informeert de Reiziger over zijn annuleringsvoorwaarden en de (eventuele) kosten voor wijziging of overdracht van boeking. Beschikt de Reisorganisator niet over eigen specifieke voorwaarden ter zake, dan zijn de hieronder vermelde voorwaarden tussen de Reisorganisator en Reiziger van toepassing.

7.1. Wijziging

Tot 14 dagen voor aankomst kan de Reiziger zonder bijkomende kosten wijzigingen aanbrengen in zijn boeking (datum, aantal personen, verlenging, enz.). In geval de Reiziger dit verzoek minder dan 14 dagen vóór de aanvang van het verblijf doet, is de Reisorganisator gerechtigd om alle kosten die daardoor zouden worden veroorzaakt aan de Reiziger aan te rekenen.

7.2. Overdracht

Vóór de aanvang van het geboekte verblijf kan de Reiziger de boeking aan een derde overdragen. De Reiziger brengt de Reisorganisator hiervan binnen een redelijke termijn en uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van het geboekte verblijf schriftelijk op de hoogte. De overdrager en de overnemer zijn hoofdelijk gehouden tot de betaling van de totale kostprijs van het geboekte verblijf en de (eventuele) kosten van de overdracht.

7.3. Annulering door de reiziger

7.3.1 Hotels, B&Bs, gastenkamers en logies volgens kamertype

Bij annulering behoudens overmacht door de Reiziger wegens een niet aan de Reisorganisator toe te rekenen omstandigheid, is de Reisorganisator gerechtigd om onderstaande kosten aan de Reiziger aan te rekenen afhankelijk van  het tijdstip van de annulering (de juiste datum hiervan wordt uitsluitend bepaald door de datum van ontvangst van het schriftelijke annuleringsverzoek van de reiziger):

 • Bij annulering meer dan 14 dagen vóór de aanvang van het verblijf: een administratiekost van maximum 25 euro;
 • Bij annulering tussen 14 en 3 dagen vóór de aanvang van het verblijf: 50% van de totale kostprijs van het verblijf;
 • Bij annulering minder dan 3 dagen vóór de aanvang van het verblijf: 100% van de totale kostprijs van het verblijf.

Indien een voorschot is betaald, kan dit voorschot mee in rekening gebracht worden en/of ingehouden worden door de Reisorganisator. 

7.3.2. Vakantiewoningen en andere verhuuraccommodaties (appartements-, studio-, woning- en bungalowverblijven)

Bij annulering behoudens overmacht door de Reiziger wegens een niet aan de Reisorganisator toe te rekenen omstandigheid, is de Reisorganisator gerechtigd om onderstaande kosten aan de Reiziger aan te rekenen afhankelijk van het tijdstip van de annulering (de juiste datum hiervan wordt uitsluitend bepaald door de datum van ontvangst van het schriftelijk annuleringsverzoek van de reiziger):

 • Bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst kan 50% van de kostprijs aan de Reiziger worden aangerekend.
 • Bij annulering vanaf de 2de dag voor aankomst kan de totale kostprijs worden aangerekend.

Indien een voorschot is betaald, kan dit voorschot mee in rekening gebracht worden en/of ingehouden worden door de Reisorganisator. 

7.4. Annulering door de reisorganisator

Bij annulering behoudens overmacht door de Reisorganisator wegens een niet aan de Reiziger toe te rekenen omstandigheid, heeft de Reiziger de keuze tussen:

 • Ofwel de aanvaarding van een nieuw aanbod van de Reisorganisator van gelijke of betere kwaliteit zonder bijkomende kosten, dan wel een aanbod van mindere kwaliteit waarbij de aanbieder het verschil in prijs met een aanbod van gelijke kwaliteit zo spoedig mogelijk terugbetaalt;
 • Ofwel de zo spoedig mogelijke terugbetaling door de Reisorganisator van alle door de Reiziger reeds betaalde bedragen;
 • Ofwel een voucher ter waarde van de reeds betaalde bedragen en/of de totale logiesvergoeding die kan dienen als tegemoetkoming bij een toekomstige boeking.

7.5. Pakketreizen

Indien het gaat om een reis die valt onder het toepassingsgebied van de Wet op de Pakketreizen van 21 november 2017, heeft de Reiziger het recht om de reis zonder kosten te annuleren voor het begin van de reis, indien zich op de plaats van bestemming van de reis of in de onmiddellijk omgeving daarvan onvermijdbare en buitengewone omstandigheden voordoen die aanzienlijke gevolgen hebben voor de uitvoering van de pakketreis of die aanzienlijke gevolgen hebben voor  het passagiersvervoer naar de plaats van bestemming. De Reiziger heeft in dat geval recht op een volledige terugbetaling van alle voor de reis betaalde bedragen, zonder echter het recht te hebben op een bijkomende schadevergoeding.

7.6. Annulering omwille van overmacht

Bij annulering (ongeacht of zulks door de Reiziger dan wel de Reisorganisator gebeurt) wegens overmacht zoals in de gevallen hieronder gedefinieerd, kan geen van de partijen aansprakelijk gesteld worden. De Reisorganisator heeft wel het recht (waarvan door de Reisorganisator afstand kan worden gedaan) om de helft van een eventueel betaald voorschot in te houden, doch enkel en alleen indien een voorschot zou zijn betaald door de Reiziger aan de Reisorganisator voorafgaand aan de reis en het intreden van de overmacht. 

Onder overmacht wordt onder meer doch niet limitatief verstaan: oorlog, stakingen, opstanden, ernstige veiligheidsproblemen zoals terrorisme, grote gevaren voor de menselijke gezondheid zoals de uitbraak van een ernstig(e) ziekte, een virus of een pandemie zowel thuis als op de bestemming, natuurrampen zoals overstromingen, aardbevingen of weersomstandigheden waardoor veilig reizen niet gegarandeerd kan worden.

Het staat de Reisorganisator en de Reiziger vrij om onderling andersluidende afspraken bij overmacht te maken (in het voordeel van de Reiziger dan wel de Reisorganisator).

Bovendien wordt de Reiziger door Logeren in Vlaanderen vzw expliciet aangeraden om een annulatieverzekering af te sluiten met een verzekeringsmaatschappij van zijn of haar keuze.

7.7. Overboeking

In geval van overboeking is de Reisorganisator gehouden op eigen initiatief de Reiziger gelijkwaardig logies en diensten te verschaffen tegen dezelfde prijs. Gelijkwaardig logies verwijst naar logies met tenminste dezelfde indeling in categorie. Meerkosten ten gevolge van overboeking zijn volledig ten laste van de Reisorganisator. De Reisorganisator is er desgevallend toe gehouden alle kosten rechtstreeks verbonden aan deze tekortkoming (vb. vervoer per taxi naar een ander hotel) te dragen.

Artikel 8 – Vlaanderen Vakantiecheque

8.1. De Reisorganisatoren uit het Aanbod ‘Vlaanderen Vakantieland’ verbinden er zich toe de Vlaanderen Vakantiecheque als vorm van betaalmiddel te aanvaarden.

Uitzonderlijk kan hiervan afgeweken worden door de specifieke situatie van een Reisorganisator. Dit staat dan ook expliciet vermeld bij deze Reisorganisator.

8.2. Met deze geschenkbon kan een verblijf betaald worden aan de Reisorganisator, die zich in het aanbod van Vlaanderen Vakantieland bevinden op het moment van betaling.

8.3. De Vakantiecheque geldt als betaalmiddel voor alle diensten (vb. sauna, maaltijden, …) aangeboden door de Reisorganisator aan de Reiziger tijdens zijn verblijf via Vlaanderen Vakantieland, op voorwaarde dat er een overnachting plaatsvindt.

8.4. De Vakantiecheque blijft 18 maanden geldig. De cheque is bruikbaar tot de vervaldatum (vermeld op de cheque) en kan niet verlengd worden.

8.5. Wanneer het te betalen bedrag hoger ligt dan de waarde van de Vakantiecheque(s), dient de Reiziger bij de eindafrekening het resterende bedrag te betalen. Wanneer de waarde van de Vakantiecheque(s) hoger ligt dan het te betalen bedrag, is de Reisorganisator niet verplicht het resterende bedrag terug te betalen. De Vakantiecheque is niet inruilbaar tegen geld. Er kan dus een risico op verlies van de resterende waarde bestaan.

8.6. De Reiziger moet de Reisorganisator vooraf informeren over zijn/haar intentie om (deels) te betalen met de Vakantiecheque(s). De reservatie dient te gebeuren via de kanalen van Vlaanderen Vakantieland of rechtstreeks bij de Reisorganisator.

8.7.  De verkoopsvoorwaarden voor de Vlaanderen Vakantiecheque vindt de Reiziger hier. 

Artikel 9 – Kwaliteitslabel

9.1. De logiesuitbatingen zijn aangemeld of erkend door Toerisme Vlaanderen o.b.v. het Vlaamse Logiesdecreet.
9.2. De vermelde gegevens zijn gebaseerd op informatie van de Reisorganisaties. De Reisorganisatoren zien erop toe dat de informatie m.b.t. vergunningsstatus, classificatie en capaciteit overeenkomt met de gegevens zoals geregistreerd bij Toerisme Vlaanderen.
9.3. Een herkenningsteken aan de ingang van de uitbating geeft aan dat het om een erkend logies gaat. Dit kwaliteitslabel geeft de garantie dat het logies gecontroleerd werd door Toerisme Vlaanderen. Bijkomend kan het comfort aangeduid staan via sterren die ook op het herkenningsteken staan. Meer informatie over het Vlaamse Logiesdecreet en de inhoud van de toegekende comfortclassificatie is terug te vinden via de website van Toerisme Vlaanderen: https://toerismevlaanderen.be/nl/wetgeving-en-decreten/logiesdecreet/. 

Artikel 10 – Klachtenregeling

10.1. Klachten vóór de aanvang van het verblijf dient de Reiziger zo snel mogelijk per aangetekend schrijven tegen ontvangstbewijs bij de Reisorganisator in te dienen.

10.2. Klachten tijdens het verblijf dient de Reiziger zo snel mogelijk ter plaatse op een gepaste en bewijskrachtige manier bij de Reisorganisator in te dienen.

10.3. Werd een klacht ter plaatse niet verholpen of kon de Reiziger onmogelijk ter plaatse een klacht melden, dan dient de Reiziger uiterlijk 14 dagen na afloop van het verblijf een klacht in te dienen bij Logeren in Vlaanderen die de klacht zorgvuldig en binnen een redelijke termijn zal afhandelen.

10.4. Klachten inzake de naleving van de bepalingen van het Vlaamse Logiesdecreet (zowel wat betreft de basisnormen, bijkomende openings- of uitbatingsnormen, als de classificatienormen) worden behandeld door de Toerisme Vlaanderen tel. 02/504.04.00, logies@toerismevlaanderen.be, https://toerismevlaanderen.be/nl/wetgeving-en-decreten/logiesdecreet.  

Artikel 11 – Aansprakelijkheid

11.1. Behoudens overmacht is de Reisorganisator aansprakelijk voor de goede uitvoering van het geboekte verblijf, overeenkomstig de verwachtingen die de Reiziger redelijkerwijze mag hebben, en voor alle uit de boeking voortvloeiende verplichtingen, ongeacht of deze verplichtingen uit te voeren zijn door hemzelf dan wel door andere dienstverstrekkers, en dit onverminderd het recht van de Reisorganisator om deze andere dienstverstrekkers aan te spreken. De Reisorganisator is voor de daden en nalatigheden van zijn aangestelden en vertegenwoordigers, handelend in de uitoefening van hun functie, evenzeer aansprakelijk als voor zijn eigen daden en nalatigheden.

11.2. De Reiziger is aansprakelijk voor de schade die de Reisorganisator, zijn personeel of vertegenwoordigers door zijn fout oplopen, alsook wanneer de Reiziger zijn eigen verplichtingen niet nakomt.

11.3. Logeren in Vlaanderen vzw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten op de website ‘Vlaanderen Vakantieland’ of uitgaven onder deze naam, noch voor (eventuele) schade die zou kunnen voortvloeien uit het niet beschikbaar zijn van een aanbod op een bepaalde datum.

11.4. Logeren in Vlaanderen vzw kan verder niet aansprakelijk gesteld worden voor vorderingen of klachten naar aanleiding van inbreuken op rechten van de Reiziger of derden of schade geleden door de Reiziger of derden als gevolg van een inbreuk vanwege de Reisorganisator op deze algemene voorwaarden of de op hem toepasselijke vigerende wet- en regelgeving.

Artikel 12 – Toepasselijk recht en forumkeuze

Het Belgisch recht is op deze algemene voorwaarden van toepassing. Bij geschillen zijn steeds de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Leuven exclusief bevoegd.

Disclaimer - gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website www.vlaanderenvakantieland.be. Deze website wordt gecreëerd en beheerd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestsevest 40, 3000 Leuven. 
Door gebruik te maken van deze website erkent de Reiziger kennis te hebben genomen van  de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. 

Intellectuele eigendomsrechten en plichten

Alle teksten, foto’s, beelden, kaarten, handels- en domeinnamen, merken en logo’s op deze website worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is strikt verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Logeren in Vlaanderen vzw de informatie op deze website op te slaan (met uitzondering van de informatie die nodig is om de website te kunnen bekijken) of te gebruiken in welke vorm dan ook.

Als Logeren in Vlaanderen vzw de Reiziger de mogelijkheid biedt om een eigen bijdragen op de website te laten opnemen, mag de Reiziger geen werken doorsturen die door intellectuele eigendomsrechten beschermd zijn, tenzij de Reiziger zelf die rechten bezit of over alle noodzakelijke toestemmingen van de rechthebbenden beschikt voor de exploitatie ervan op de website. In elk geval vrijwaart de Reiziger Logeren in Vlaanderen vzw tegen alle aanspraken van derden in dit verband.

De Reiziger noch de Reisorganisator mag de op deze website vermelde e-mailadressen niet verzamelen en gebruiken voor commerciële of andere wettelijk niet geoorloofde doeleinden zoals spamming, stalking en laster.

Links naar andere websites

De website bevat links naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie van de gebruiker aangebracht. Logeren in Vlaanderen vzw controleert deze websites en de informatie die zich erop bevindt niet. Logeren in Vlaanderen vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. Het plaatsen van links op de website houdt op geen enkele wijze een goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s door Logeren in Vlaanderen vzw.

Aansprakelijkheid van Logeren in Vlaanderen vzw

De informatie die wordt aangeboden op deze website maakt periodiek het voorwerp uit van wijzigingen. Logeren in Vlaanderen vzw is gerechtigd om op elk ogenblik verbeteringen en/of aanpassingen aan te brengen op deze website.
Logeren in Vlaanderen vzw streeft ernaar de Reiziger zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kan Logeren in Vlaanderen vzw niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Indien de Reiziger onjuistheden zou vaststellen, kan de Reiziger steeds contact opnemen met info@logereninvlaanderen.be.

Logeren in Vlaanderen vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor incorrecte of foutieve gegevens op deze website. Incorrecte of foutieve gegevens geven in geen enkel geval recht op enige financiële compensatie. 
Logeren in Vlaanderen vzw is niet verantwoordelijk voor mogelijk geleden directe, indirecte, incidentele schade, winstderving of voor eender welke schade veroorzaakt door het gebruik van deze website of van de op of via deze website ter beschikking gestelde informatie, tips of de door de bezoekers geplaatste reviews, vragen, antwoorden en overige teksten.

Elke beslissing tot het boeken van een arrangement of logies als resultaat van op deze website verkregen informatie is voor de volledige verantwoordelijkheid van de bezoeker van deze website. 

Logeren in Vlaanderen vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het (tijdelijk) uitvallen of eventueel disfunctioneren van deze website.

Privacy

De bescherming van persoonlijke gegevens is uiterst belangrijk voor Logeren in Vlaanderen vzw. Wij zetten ons in om de bescherming van de persoonsgegevens te garanderen. Voor meer informatie lees ons privacybeleid.

Korting voor verblijf in één van onze twee standaardkamers aan 8 euro per nacht (verblijf 2 personen). 

U kan opteren voor ontbijt aan 15 euro per persoon. Mocht u wensen een eigen keukentje nodig te hebben tijdens uw verblijf dan kan u ook één van onze drie vakantieflats huren.

De verblijfstaks bedraagt 1,80 euro per persoon per nacht.

 

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk