Hof Ten Thorre

Welkom bij Titsia & Adriaan
Vakantiewoning
Erkend

Kindvriendelijke vakantiewoning in de Westhoek

Ligging

Onze vakantiewoning vormt de ideale uitvalbasis om de Westhoek te ontdekken en is gelegen op een boogscheut van de historische steden: Ieper, Diksmuide, Poperinge en Veurne. Er zijn tal van mogelijkheden in de buurt. Kom het oorlogsverleden van onze streek exploreren; ga eindeloos ontspannen aan de Belgische kust op zo’n 25 km van hier; maak prachtige wandelingen, fietstochtjes of zelfs een boottochtje bij zonsondergang op de IJzer ; trek naar de nabijgelegen pretparken (Bellewaerde of Plopsaland), speelpleinen of natuurdomeinen; enzovoort. Kortom: kon genieten van de prachtige Westhoek, die in elk seizoen moois te bieden heeft.

Logies

Hof Ten Thorre is een ruime, sfeervol ingerichte en zeer kindvriendelijke vakantiewoning gelegen in het rustige en idyllische Lo-Reninge. De woning bevindt zich op een voormalige hoeve. Naast de gezellig ingerichte slaapkamers zijn er 2 comfortabel badkamers, een knusse open zithoek met ‘Smart-TV’, eigentijdse keuken met vaatwasser, polyvalent (feest)zaaltje en ingerichte speelkamer. Doordat de woning zich voor het grootste deel op de eerste verdieping bevindt, is deze niet rolstoeltoegankelijk.

Troeven

Het sfeervol en zonnige vijverterras èn nieuw overdekt loungeterras naast de houtgestookte houttub bieden mogelijkheden om uren te genieten in een ware oase van rust. Het mooie groen dat gevormd wordt door de prachtige bomen en hagen, deed reeds talrijke gasten wegdromen.

Hof Ten Thorre vormt een reuze speelparadijs voor kinderen. De talrijke gocarts, minitractoren, kinderfietsen, ingebouwde trampoline, zandbak, speelplein, voetbaltafel, biljart, lieve labroderhonden, pony Lucy, enzovoort, garanderen uren speelplezier. Bij wat minder weer betekenen de volledig ingerichte speelkamer en het polyvalent feestzaaltje een grote meerwaarde, waar kinderen naar hartenlust spelen.

Waar je verblijft

Contact

Hof Ten Thorre

Sint-Corynstraat 5
8647 Lo-Reninge (Reninge)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Parking
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

De vele prachtige vlakke fiets- en wandelroutes zullen je bekoren, samen met het ontdekken van de vele naburige, charmante dorpen en steden met een rijk verleden.
Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

De vele prachtige vlakke fiets- en wandelroutes zullen je bekoren, samen met het ontdekken van de vele naburige, charmante dorpen en steden met een rijk verleden.
Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Hof Ten Thorre is een vakantiewoning met tal van kindvriendelijke faciliteiten. Jong en oud kunnen genieten van de houtgestookte hottub, voetbaltafel, biljart, darts, talrijke go-carts en kinderfietsen, trampoline, speeltuin, en zoveel meer.
Huisdieren welkom

Huisdieren welkom

Ook met je huisdier ben je welkom bij ons. Contacteer ons even vooraf om te horen wat we van jullie verwachten hieromtrent.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 9 personen
    • 3 kamers voor 2 personen
    • 1 kamer voor 3 personen
    • 2 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 9

Reviews

4,9/5 - 21 beoordelingen

5

Anonymous

januari 2014

Beste vakantiegangers,
Deze locatie is zeker de moeite. Comfortabele woning waar kinderen koning zijn. Hier kunnen ze zich naar hartelust uitleven. Het onthaal van de uitbaters zorgt ervoor dat men zich onmiddellijk thuis voelt. Als verrassing is de Kerstman met zijn Kerstvrouwtje op bezoek geweest. Het bezoek aan de stallen was voor onze zoon de top. Hij wou eens een echt varken zien, wel hier heeft hij ze gezien!!!!
Hof Ten Thorre is goed gelegen om zo ook eens een kustgemeente te bezoeken.
De hond Ulla is een echte kindervriend.
Nog veel succes!!!!!!!

5

Anonymous

oktober 2013

Een zeer aangename plaats en omgeving beheerd door super lieve mensen

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 20:00

Check-out: 09:00 - 10:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk