Hoevetoerisme "Ten Rooden Duifhuize"

Welkom bij Johan Vanhemmens
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 150

Prijs per woning, per nacht

1 beoordeling Boek je verblijf

Hoevetoerisme Ten Rooden Duifhuize

Ligging

Moenstraat 10 8554 Sint-Denijs (Zwevegem) Logeren in de Leiestreek. Hoeve Ten Rooden Duifhuize is gelegen in de Leiestreek. De Leiestreek biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. Je kan er wandelen langs trage wegen, jaagpaden en oude spoorbeddingen. Voor de fietser zijn er tal van routes uitgestippeld waarlangs je kan genieten van landelijke vergezichten. Wie het liever wat rustiger aan doet kan gaan terrassen langs de oevers van de Leie of in één van de pittoreske dorpen die onze streek rijk zijn.

Logies

Vakantiewoning 1: (gelijkvloers) tot 4 personen 1 ruime kamer met 1 tweepersoonsbed + in living mogelijkheid bijplaatsen slaapzetel. Deze woning is rolstoeltoegankelijk en heeft een aangepast keukenwerkblad, aangepaste sanitaire voorzieningen met aansluitend een parking en terras. Vakantiewoning 2: (duplex) tot 8 personen 2 kamers met tweepersoonsbed, 1 kamer met stapelbed en 2 aparte éénpersoonsbedden. Mogelijkheid tot bijplaatsen kinderbedjes in elke kamer. Sanitaire voorzieningen boven: 3 lavabo's, douche en toilet. Aangrenzend is er een sanitair blok met douches en toiletten. Vakantiewoning 3: (loft) tot 4 personen 1 kamer met tweepersoonsbed, 1 kamer met stapelbed. Elke kamer heeft een douche en lavabo. 1 toilet.

Troeven

Zin om samen te proeven van het leven op een boerderij? Ontdek samen met je (klein)kinderen wat ons hoevetoerisme te bieden heeft en blijf lekker logeren op de eeuwenoude vierkantshoeve "Ten Rooden Duifhuize". Ervaar zelf met hoeveel passie wij onze dieren verzorgen en hoe we duurzaam omgaan met landbouw. De boer zal je graag gidsen! Geniet van de stilte en de schoonheid. Kom tot rust op het platteland. Maak mooie herinneringen en trek erop uit met vrienden of familie. Hou je van wandelen en fietsen, maak gebruik van de vele trage wegen en het fietsroutenetwerk. Koop je stuk vlees in de hoeveslagerij van onze zoon Willem. Vlees van eigen kweek! Uw garantie voor een op en top stuk vlees, mals en bomvol smaak. De barbecue staat alvast ter uwer beschikking. Meer info op www.hoeveslagerijwillem.be

Waar je verblijft

Contact

Hoevetoerisme "Ten Rooden Duifhuize"

Moenstraat 10
8554 Zwevegem (Sint-Denijs)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

 • Free Wifi
 • Honden / huisdieren toegelaten
 • Parking
 • Toegankelijkheidslabel A
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

In de onmiddellijke omgeving veel trage wegen en uitgestippelde wandel -en fietsroutes. Veel fietsknooppunten! Ideale vertrekbasis voor je eigen Ronde Van Vlaanderen. Gelegen aan kanaal Kortrijk-Bossuit.Gelegen aan De Schelde Doornik-Oudenaarde.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

In de onmiddellijke omgeving veel trage wegen en uitgestippelde wandel -en fietsroutes. Veel fietsknooppunten! Ideale vertrekbasis voor je eigen Ronde Van Vlaanderen. Gelegen aan kanaal Kortrijk-Bossuit.Gelegen aan De Schelde Doornik-Oudenaarde.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Logeren in een vakantiewoning en/of liever in een tent?
Totale slaapgelegenheid in vakantiewoningen = 16 personen.
In totaal zijn er drie vakantiewoningen. Twee vakantiewoningen voor telkens 4 personen en 1 vakantiewoning voor 8 personen.

Op de boerderij

Op de boerderij

Ontdek samen met je (klein)kinderen wat ons hoevetoerisme te bieden heeft en blijf lekker logeren op de eeuwenoude vierkantshoeve "Ten Rooden Duifhuize". Ervaar zelf met hoeveel passie wij onze dieren verzorgen en hoe we duurzaam omgaan met landbouw.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 3
Indeling:
 • 1 accommodatie voor 8 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 1 kamer voor 4 personen
  • 1 badkamer

 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 2 badkamers

 • 1 accommodatie voor 4 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 zetelbed voor 2 personen
  • 1 badkamer

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 16

Reviews

4/5 - 1 beoordeling

Praktische informatie

Check-in: 16:00 - 21:00

Check-out: 06:30 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk