Het Vuchterhof

Welkom bij B&B Het Vuchterhof
B&B
Erkend

B&B Het Vuchterhof

Ligging

Welkom in het Maasland! Onze B&B en vakantiewoning is gelegen in Vucht, een klein rustig dorpje en een deelgemeente van Maasmechelen. Het fietsroutenetwerk Limburg bevindt zich bij wijze van spreken in onze achtertuin. Parking 15 van het Rivierpark Maasvallei ligt op 100 meter. Nederland en zelfs Duitsland zijn vlakbij! De rust van de Mechelse Heide en de prachtige vergezichten in Connecterra laten je helemaal terug op adem komen. Shoppingplezier gegarandeerd in Maasmechelen Village (chic outlet shopping en steden als Genk, Hasselt, Maastricht, Roermond (designer outlet) en Aken in de buurt.

Logies

Het Vuchterhof is een sfeervolle, authentieke B&B waar gezelligheid, ontspanning en rust troef zijn. Onze B&B beschikt over 4 kamers met alle comfort en ingericht in landelijke stijl. Het Vuchterhof is gelegen in een voormalige vierkantshoeve met een gezellig binnenterras. Onze gasten kunnen ook gratis gebruik maken van het verwarmd buitenzwembad. Dranken zijn steeds verkrijgbaar in de gezamenlijke ruimte.

Troeven

Lutgarde, Noël en kinderen staan garant voor een gastvrije ontvangst en leuk verblijf! Verzorgd ontbijt in een huiselijke sfeer. Alle toeristische info aanwezig en fietsverhuur mogelijk. Toegankelijk voor mindervaliden (toegankelijkheidslabel A); mogelijkheid tot aanbieden verpleegkundige zorgen. Nieuw! Verhuur van elektrische bakfietsen! Gezellig om met de kindjes te fietsen of te picknicken!

Waar je verblijft

Contact

Het Vuchterhof

Steegstraat 17/19
3630 Maasmechelen (Vucht)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
  • Toegankelijkheidslabel A
Rust & natuur

Rust & natuur

Ons logies ligt aan een natuurgebied en/of bos, de ideale plek dus om heerlijk te genieten van rust & natuur.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Geen betere plek om te wandelen! Ontdek het Rivierpark Maasvallei tot in Nederland op een lange wandeling. Rust en prachtige vergezichten krijg je cadeau tijdens een wandeling door de Mechelse Heide en op Connecterra.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Geen betere plek om fietsen! Het fietsroutenetwerk Limburg bevindt zich bij wijze van spreken in onze achtertuin. Parking 15 van het Rivierpark Maasvallei ligt op 100 meter. Nederland en zelfs Duitsland zijn vlakbij!

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Kom samen met Pipa en haar zussen het kasteelpark in Leut ontdekken of ga samen ravotten in het Beestige Boelbos. Maak je voeten nat op het Blotevoetenpad of neem een plons in ons verwarmde zwembad. Ook onze boerderijdieren kijken uit naar je komst!

Capaciteit van het logies

Indeling:
  • 2 kamers voor 2 personen
  • 2 kamers voor 3 personen

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 10

Praktische informatie

Check-in: 15:00 - 18:00

Check-out: 08:30 - 12:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Annuleringsvoorwaarden: de getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald. De speciale voorwaarden hebben bij toepassing , prioriteit boven de generieke. 

Generieke voorwaarden (Individuele boeking), Minder dan 48 u voor datum : 1ste Nacht. 
Speciale voorwaarden (Groepen*), tussen 7 en 0 Dag(en): 100.00 %. Tussen 21 en 8 Dag(en): 50.00 %. Meer dan 3 weken: 25.00 EUR. 
(*) Groepen: Elke boeking vanaf 3 kamers.

Bij een reservering van 1 nacht zal een toeslag van 15€ gerekend worden.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk