Het natuurlijk genot

Welkom bij Geert & Carine
Vakantiewoning
Erkend

Richtprijs € 1.200

Prijs per woning (16p.), midweek

1 beoordeling Boek je verblijf

Gezellige, ruime en familievriendelijke vakantiewoning

Ligging

Onze vakantiewoning is gelegen in het landelijke Maarkedal, dé parel van de Vlaamse Ardennen. Een prachtige streek om wandelend of fietsend te verkennen. De cultuurhistorische steden Oudenaarde (4km), Ronse (6km) en Gent (30km) zijn een bezoek meer dan waard. Voor de wielerliefhebbers is een bezoek aan het Centrum Ronde Van Vlaanderen een must-see in Oudenaarde. In onze accommodatie zijn er steeds folders te vinden met toeristische info uit de streek. Kluisbergen (13km) Zwalm (14km) Brakel (15km) Geraardsbergen (23km)

Logies

Het Natuurlijk Genot is een toegankelijke familie- en kindvriendelijke 5-sterren vakantiewoning, centraal gelegen tussen dé drie kuitenbijters in verschillende grote wielerklassiekers: de Koppenberg, Taaienberg, en de Eikenberg. Onze accommodatie telt vier ruime, comfortabele familiekamers: Klavertje Vier, Klaproos, Goudsbloem en Morgenster. Elke familiekamer bestaat uit een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden (in een aparte, afsluitbare kamer), en is voorzien van eigen sanitair (douche, lavabo en toilet) en alle comfort. Indien nodig plaatsen we een extra bed, zodat 5 personen in één familiekamer kunnen overnachten, ideaal voor de grotere gezinnen. Kom zorgeloos met je baby logeren, wij hebben alle nodige voorzieningen om het jullie comfortabel te maken. Kamer Morgenster is aangepast aan de noden van mensen met een beperking, en kreeg het A-label toegekend.

Troeven

De grote ecotuin nodigt uit om te genieten en te ravotten: speeltoestellen, petanquebaan, tuingolf en neerhofdieren. Families, gezinnen, vriendengroepen, fietsers, bedrijven en mensen met een beperking kunnen in vakantiewoning Het Natuurlijk Genot terecht voor een ontspannende en/of actieve vakantie. Wij verwelkomen jullie steeds bij aankomst en maken jullie wegwijs doorheen onze vakantiewoning.

Waar je verblijft

Contact

Het natuurlijk genot

Maalzaakstraat 20
9680 Maarkedal (Maarkedal)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Parking
  • Toegankelijkheidslabel A
Selfie van de vriendengroep op de fiets

Groepsvakantie

Onze ruime vakantiewoning biedt plaats aan 16 personen. De accommodatie telt vier ruime, comfortabele familiekamers: Klavertje Vier, Klaproos, Goudsbloem en Morgenster.

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Neem de kinderen met een gerust hart mee op vakantie. Onze vakantiewoning is dé locatie waar gezinnen volledig tot rust kunnen komen. In onze afgesloten ecotuin staan enkele leuke speeltoestellen die amusement bieden voor jong- en oud.

Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Tijdens een toffe groepswandeling genieten van de prachtige vergezichten van de Vlaamse Ardennen? Met de fiets het parcours van de Ronde Van Vlaanderen verkennen? Het Natuurlijk Genot bied de ideale uitvalsbasis voor uw actieve vakantie.

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Tijdens een toffe groepswandeling genieten van de prachtige vergezichten van de Vlaamse Ardennen? Met de fiets het parcours van de Ronde Van Vlaanderen verkennen? Het Natuurlijk Genot bied de ideale uitvalsbasis voor uw actieve vakantie.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 16 personen
    • 4 kamers voor 4 personen
    • 5 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 16

Reviews

4/5 - 1 beoordeling

4

Gabriel Uyttenhove

september 2021

We zijn met de familie op weekend geweest, 8 volwassenen en 6 kleinkinderen, tussen 0 en 11 jaar, en het volledig vakantiehuis gehuurd. Ideaal vakantieverblijf voor iedereen zeker met kinderen.
Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer Carine en Geert.
Zeker een aanrader voor families.

Praktische informatie

Check-in: 17:00 - 20:30

Check-out: 10:00 - 11:00

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk