Het Krullennest

Welkom bij Bart
Vakantiewoning
Aangemeld

Richtprijs € 1.100

Prijs per woning, weekend

1 beoordeling Boek je verblijf

Het Krullennest - vakantiewoning

Ligging

Op de toppen van de Vlaamse Ardennen vind je het Krullennest. Het huis flirt met de grens tussen Zottegem en Brakel. Het bergafwaarts landschap (of bergop, afhankelijk van hoe je het bekijkt ;-) biedt een massa aan trage wegen, kleine baantjes, een hoop rustige bossen en velden,... kortom zowel wandelaars als fietsers komen aan hun trekken.

Logies

De vakantiewoning biedt slaapplaats aan 22 personen, verdeeld over 5 slaapkamers. Er is een babybedje aanwezig met kinderstoel en kinderbestek (kindvriendelijkheid vinden we zeer belangrijk). Daarnaast vind je slaapplaatsen op het gelijkvloers, zodat jong en oud met gemak kan logeren. Naast een infraroodcabine, grote keuken met eethoek, kan je voor het amusement plaatsnemen in de grote bar, of uitrusten in de tv-hoek. De kleinste onder jullie vinden ongetwijfeld hun ding in de volledig ingerichte kinderspeelhoek. Honden zijn toegelaten na toestemming van de eigenaar.

Troeven

We zetten massaal in op het amusement. Hiervoor voorzien we voor jullie een allegaartje aan spelen. Dit gaat van bosspelen, pleinspelen, opdrachtjes, stadsspelen, tot een kast vol gezelschapsspelletjes... Wakker de groepsgeest in jullie aan, daag mekaar uit. Strijden voor de overwinning kan ervoor zorgen dat je die avond vrijgesteld bent van groepstaakjes! De spelen zijn aangepast aan alle leeftijden en voorzien van het nodige materiaal. De vakantiewoning staat op 25 are grond, zodat jullie voldoende plaats hebben. Liever wat rustiger? Gebruik het petanqueveld, de kubbzone, of zet je rustig op het (overdekt) terras. Ondertussen kijken naar de kleintjes die gretig gebruik maken van de hindernissenzone of spelen in de "modderkeuken"? Geen probleem. Neem er gerust een drankje bij! We hopen dat onze vakantiewoning kan bijdragen tot een plezante en toffe ervaring, zodat jullie nog heeeeeeel lang napraten over dit verblijf!

Waar je verblijft

Contact

Het Krullennest

Boterhoekstraat 28
9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)

Wat heeft dit logies te bieden?

Faciliteiten

  • Free Wifi
  • Honden / huisdieren toegelaten
  • Parking
Koppeltje op de fiets stopt langs de kant van de baan

Fietsvakantie

Het Krullennest ligt naast de Berendries en middenin de Vlaamse Ardennen. Het opent vele perspectieven voor wandelaars en fietsers. Graag op je wenken bediend? Ideaal, er ligt een pak informatie en routes voor jullie klaar!

Benen van wandelaar die over een boomstam loopt

Wandelvakantie

Het Krullennest ligt naast de Berendries en middenin de Vlaamse Ardennen. Het opent vele perspectieven voor wandelaars en fietsers. Graag op je wenken bediend? Ideaal, er ligt een pak informatie en routes voor jullie klaar!

Origineel & uniek

Origineel & uniek

We gaan voor het ultieme gemak: boek een verblijf en verkrijg een hoop informatie om met gemak jullie uitstappen te boeken, je activiteiten te plannen, ... kortom, we maken het jullie graag gemakkelijk (want geef nu toe, zoiets voelt toch zalig?)

Moeder en vader met kind tussenin met zicht op het veld

Gezinsvakantie

Een jaarlijkse familie uitstap/reünie? Geen enkel probleem, de gezellige bar van het krullennest, het zonnige terras of een mooie wandelingen in de omgevingen bieden de perfecte gelegenheid om gezellig bij te praten met kinderen en/of kleinkinderen.

Capaciteit van het logies

Aantal accommodaties: 1
Indeling:
  • 1 accommodatie voor 22 personen
    • 4 kamers voor 4 personen
    • 1 kamer voor 6 personen
    • 4 badkamers

Totaal aantal personen in de accommodatie(s): 22

Reviews

5/5 - 1 beoordeling

5

Sarah Vercruysse

december 2019

Toplocatie, supergezellige vakantiewoning, ideaal voor kinderen!

Praktische informatie

Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de annulatievoorwaarden na bij de logiesuitbater.

Vraag de kortingen, toeslagen, seizoenen, extra's, ... na bij de logiesuitbater.

Attracties & musea in de buurt van dit logies

Bekijk

Wat te doen in de buurt van dit logies

Bekijk